Gestul făcut de un CERŞETOR după ce s-a îmbogăţit peste noapte: Am jucat ultimii bani la LOTO şi am câştigat

Un cerşetor din din Ungaria, care a ajuns să trăiască pe străzi din cauza alcoolismului, a reuşit să ghicească toate numerele la Loto, devenind peste noapte milionar în euro. Cu toate acestea, primul său gest de om bogat a uimit oamenii.

17 feb. 2014, 11:13
Gestul făcut de un CERŞETOR după ce s-a îmbogăţit peste noapte: Am jucat ultimii bani la LOTO şi am câştigat

László Andraschek, un bărbat de 55 de ani din Gyor, nord-vestul Ungariei, a folosit ultimii bani pe care îi avea pentru a cumpăra un bilet la loto. Astfel, el a reuşit să devină posesorul unei sume consistente de două milioane de euro, potrivit The Guardian.

Citeşte şi Mai ceva ca în filme: CERŞETORUL care a devenit PRINŢ peste NOAPTE după ce a fost LOVIT de NOROC

Inedit este faptul că primul lucru pe care l-a făcut după ce a adjudecat premiul a fost acela de a dona o bună parte din bani unui centru de primire a persoanelor fără adăpost. Mai mult, el recunoaşte că vrea să rămână aceeaşi persoană simplă ca şi până acum, chiar dacă a câştigat unul dintre cele mai mari premii din istoria loteriei ungare, 630 de milioane de forinţi.

Citeşte şi Cel mai tare CERŞETOR: Nu ai ce face, trebuie să îl plăteşti

O altă parte din banii câştigaţi au fost folosiţi pentru achitarea datoriilor pe care le avea familia, ca apoi să cumpere o maşină şi o casă pentru copiii lui.

Sunt bogat acum, dar nu sunt o persoană diferită„, a spus el.

În prezent, László Andraschek vrea să ajute persoanele care au anumite dependenţe după ce şi el a fost un alcoolic până acum cinci ani.