Gestul INCREDIBIL al unui PATRON de RESTAURANT: Reacţia lui când a aflat că o angajată are cancer VIDEO

Patronul unui restaurant din America a recurs la un gest inedit în momentul în care a descoperit că una dintre angajatele sale suferă de cancer. 

12 ian. 2014, 17:06
Gestul INCREDIBIL al unui PATRON de RESTAURANT: Reacţia lui când a aflat că o angajată are cancer VIDEO

Michael De Beyer, un american din Texas, este de peste 17 ani patronul unui restaurant uriaş, moştenire de familie, însă a recunoscut fără niciun regret că urmează să îl vândă pentru a ajuta una dintre angajatele sale, o tânără de doar 19 ani, să lupte împotriva cancerului, potrivit Oditty Central

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Un tânăr bolnav de cancer îşi ia ADIO de la cei dragi. Cum reacţionează câinele

Tânăra Brittany Mathis suferă de o tumoare şi nu îşi poate permite costurile de spitalizarea deoarece nu are asigurare medicală. Când a auzit acest lucru, patronul s-a oferit să o ajute, punând la vânzare restaurantul său în valoare de două milioane de dolari.

Familia ei a lucrat din greu pentru mine şi cu toate că au avut parte de o viaţă plină de probleme, nu au cerut niciodată mai mulţi bani. Nu pot să stau cu mâinile în sân, trebuie să încerc să fac ceva pentru ea, în speranţa că va fi de ajutor„, a declarat patronul.

Citeşte şi Povestea în IMAGINI a unui cuplu diagnosticat în aceeaşi zi cu cancer GALERIE FOTO

Brittany Mathis nu are asigurare de sănătate şi nu îşi poate permite plata operaţiei. Şocant este faptul că tatăl ei a avut aceeaşi boală, însă el a murit deoarece a descoperit-o prea târziu. Atât mama, cât şi sora lui Brittany lucrează la la acelaşi restaurant şi sunt uimite de gestul şefului lor.