Gestul MACABRU făcut de un bărbat înainte de a se duce în bar pentru a vedea meciul: Vreau pedeapsa maximă

Un bărbat din Italia a recurs la un gest macabru înainte de a urmări într-un bar meciul de fotbal dintre naţionala Angliei şi a Italiei ce a avut loc în cursul serii de sâmbătă. Astfel, tânărul de doar 31 de ani şi-a ucis soţia şi cei doi copii după ce le-a tăiat gâtul cu cuţitul.

16 iun. 2014, 14:03

Carlo Lissi, un bărbat de 31 de ani din Italia, a ales să îşi omoare întreaga familie, ca apoi să se ducă să vadă meciul Anglia-Italia într-un bar, potrivit Mirror.

Citeşte şi Italia – Anglia LIVE VIDEO: Ameninţare cu bombă înainte de derby-ul zilei la CM 2014

Trupurile neînsufleţite a trei persoane au fost găsite pe podeaua casei din Motta Visconti, lângă Milan. Astfel, Cristina Omes, de 38 de ani, Giulia, de cinci ani şi Gabriele, de 20 de luni, au avutz gâtul tăiat şi numeroase alte răni pe tot corpul, aflându-se într-o baltă de sânge. 

Citeşte şi MACABRU, ÎNFIORĂTOR şi TERIBIL în acelaşi timp. Ce a reuşit să facă un bărbat cu o COARDĂ de CHITARĂ FOTO

Mai mult, atunci când a ajuns acasă, bărbatul a sunat la poliţie explicând că familia lui a fost ucisă. Ulterior, după ore întregi de audieri, el şi-a recunoscut fapta, spunându-le poliţiştilor să îi ofere pedeapsa maximă. În acelaşi timp, bărbatul a declarat că s-a îndrăgostit de o altă femeie, acesta fiind motivul pentru care şi-a ucis familia actuală.