Gestul NEOBIŞNUIT făcut de o mireasă la propria nuntă. I-a lăsat pe toţi mască

O mireasa a impresionat pe toata lumea cu un gest neobisnuit facut in biserica, la propria cununie religioasă. Femeia care si-a dat seama ca bebelusului ei ii este foame, nu a stat pe gânduri şi a inceput să il alăpteze pe acesta fix în mijlocul evenimentului, fara sa ii pese de ce zic cei din jur.

28 iun. 2016, 16:14

Christina Torino-Benton este o mireasa care a devenit celebra dupa ce a facut un gest neobisnuit inainte de momentul de a spune „Da” in fata preotului. Inainte sa fie unita in fata lui Dumnezeu cu deja sotul ei Danny, i-a spus acestuia in soapta: „Se intampla”. In acel moment s-a asezat pe scaun, langa nasii de nunta si sotul ei si a inceput sa faca tot posibilul sa salveze situatia, scrie teotrandafir.com.

Fiica ei Gemma, care implinise 9 luni, dadea semne de foame. Mamica a alaptat-o pe scaun, in biserica, la ceremonia religioasa. Nimeni nu a strambat din nas sau a mustacit ori spus ceva. Canadianca si-a hranit fetita dupa care ceremonia a continuat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Invitatii de la nunta mea nu s-au mirat deloc ca mi-am alaptat fetita pentru ca nu e prima oara cand trebuie sa fac asta si am mai facut-o de fata cu ei”, a declarat tanara din Quebec, scrie Huffingtonpost.es.

Tanara a urcat fotografia pe grupul de Facebook „Breastfeeding Mama Talk”, un grup pentru mamicile care isi impartasesc experientele alaptatului in situatii inedite. „Toata lumea m-a incurajat mult, m-au sprijinit”, a mai spus femeia.

De altfel, multe mamici au raspuns la postarea femeii cu alte fotografii alaptandu-si copiii la nuntile lor sau in alte situatii neobisnuite. „Sa-ti alaptezi copilul este ceva natural (…) Mi-a luat ceva timp sa fac asta cu naturalete in public, insa m-am gandit mereu le fetita mea si la faptul ca are nevoie sa fie hranita”, a mai spus mireasa.