Gestul ȘOCANT al unei soacre din Vaslui! A plătit un asasin pentru a-i ucide ginerele

Două femei din Vaslui au fost reținute de oamenii legii după ce un bărbat a anunțat autoritățile că cele două i-au oferit o sumă mare de bani pentru a-l ucide pe soțul, respectiv ginerele lor.

01 apr. 2021, 17:36
Gestul ȘOCANT al unei soacre din Vaslui! A plătit un asasin pentru a-i ucide ginerele

Gestul ȘOCANT al unei soacre din Vaslui! O femeie în vârstă de 28 de ani și mama acesteia în vârstă de 73 de ani, din localitatea vasluiană Măscurei au fost reținute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, după ce bărbatul pe care l-au plătit pentru a-l ucide pe soțul tinerei le-a denunțat la poliție.

”Asasinul” a decis să meargă la poliție și să povestească oamenilor legii intenția celor două femei. Bărbatul urma să primească ,după ce comitea crima, suma de 6.000 de lei. Motivul celor două femei ar fi fost cele două case construite de soțul femeii care erau înregistrate pe numele lui.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, mutare-şoc în plină perioadă de proteste. „Poți primi sume între 100.000 și 300.000 de euro!”

Conform acestuia, soacra bărbatului a cumpărat o funie de la magazinul din sat, iar potrivit planului stabilit alături de fiică, ar fi trebuit să-l spânzure pe soțul femeii, într-o pădure din apropiere, astfel încât totul să pară o sinucidere.

Gestul ȘOCANT al unei soacre din Vaslui! Presupusul asasin s-a prezentat la domiciliul celor două femei, alături de un ofițer sub acoperire, precizând că are nevoie de ajutor pentru a pune planul în aplicare. Cele două au fost prinse în flagrant de oamenii leii și au fost reținute pentru 24 de ore.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani s-a declarat șocat de intenția soției sale cu care are 3 copii şi 12 ani de căsnicie.

„Am avut o viață cu ea cat de cat, eu am ținut la ea. Am iubit-o. Am 2 fete şi un băiat. A fost iubire. Nu îmi dau cu seama. Nu am știut nimic. Bani îi aduceam în casă. I-am iertat multe pentru copii, dar nu mă așteptam să vrea să mă vadă mort. Soacrei mele i-am făcut casă mare lângă noi, eu am muncit cu mâinile mele la casa ei. Se mai băga între noi. Dar cum să plătească ele un om să mă spânzure?! Ce sa fac?! Duc viata înainte, cresc copiii. Îi mulțumesc omului ăstuia că a anunțat Poliția” , a declarat soțul femeii.

Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. În acest caz se fac cercetări pentru instigare la omor.

Citește și: O clinică medicală din Bucureşti acuză autoritățile că nu raportează cazurile de Covid-19