Gestul șocant al unui bărbat din Spania pentru a nu plăti nota de plată în restaurantele de lux. Cum a fost deconspirat de angajații unui local

Gestul șocant al unui bărbat din Spania pentru a nu plăti nota de plată în restaurantele de lux. Spaniolul a fost arestat recent în Alicante, după ce a încercat să plece dintr-un local fără să achite, prefăcându-se că se simte rău, a transmis poliția locală.

19 oct. 2023, 19:15
Gestul șocant al unui bărbat din Spania pentru a nu plăti nota de plată în restaurantele de lux. Cum a fost deconspirat de angajații unui local
Gestul șocant al unui bărbat din Spania pentru a nu plăti nota de plată

Gestul șocant al unui bărbat din Spania pentru a nu plăti nota de plată. În cel mai recent incident, a comandat două pahare de whisky și o paella cu fructe de mare, la El Buen Corner, iar la final a primit o notă de plată de 34,85 euro. Managerul restaurantului, Moisés Doménech, a spus că un ospătar l-a observat pe bărbat că s-a ridicat de la masă cu intenția de apleca și i-a spus că trebuie să plătească mai întâi.

Citește și: Cât câștigă un român ca șofer de Uber în Spania. „Hai să vă număr banii pe care i-am câștigat într-o săptămână”

Gestul șocant al unui bărbat din Spania pentru a nu plăti nota de plată

Bărbatul i-a spus că se duce în camera de hotel ca să aducă bani, pentru că nu mai avea la el, însă angajații au refuzat să-l lase să plece. După câteva secunde, bărbatul a căzut teatral la pământ, prefăcându-se că are un infarct, însă angajații nu au picat în plasa lui și, în loc să sune la ambulanță, au sunat la poliție, potrivit Business Insider.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Alicante a confirmat că bărbatul era cunoscut: „A fost arestat de mai multe ori în orașul Alicante. Modul de operare a fost același”. Un ofițer care l-a arestat pe bărbat în patru ocazii anterioare a spus că acesta comanda la restaurante cele mai scumpe preparate din meniu, precum homar și whisky-uri premium.

Același polițist a mai declarat că ori de câte ori a fost arestat, bărbatul a fost jovial și foarte amabil și nu a părut deloc deranjat să-și petreacă 2-3 zile în arest. A fost pentru a 20-a oară într-un an când a aplicat această schemă, astfel că bărbatul era în atenția oamenilor legii.