GESTUL UIMITOR al unei femei PĂRĂSITE la ALTAR. Cum şi-a înecat amarul cu ZÂMBETUL pe buze şi a uimit GLOBUL

O tânără din America, părăsită la altar de bărbatul cu care a fost împreună timp de patru ani, a decis să recurgă la un gest inedit pentru a trece de supărarea pricinuită de anularea nunţii. Astfel, ea a decis să îşi transforme rochia de mireasă într-o adevărată operă de artă, la insistenţele fotografului.

31 dec. 2014, 15:19

Shelby Swink, de 23 de ani, a descoperit cu stupoare că iubitul ei, cu care avea o relaţie de patru ani de zile, a decis că nu vrea să se mai căsătorească cu ea, potrivit Mirror.

Mai erau şase zile până la nuntă când logodnicul meu mi-a spus că se gândeşte să o anuleze. Următoarea zi a venit şi mi-a spus că nu mă iubeşte şi că nu vrea să-şi petreaca restul vieţii cu mine„, a declarat Shelby.

Citeşte şi EMOŢIONANT: Ce a făcut o femeie cu rochia de mireasă după ce logodnicul a murit înainte de nuntă FOTO

Astfel, atunci când fotograful pentru nunta a sugerat ideea de „trash the dress”, americanca nu a stat pe gânduri şi a recurs la un gest memorabil.

Iniţial am crezut că este o nebunie, deoarece este o rochie extrem de scumpă„, a adăugat tânăra.

Alături de domnişoarele de onoare, ea a luat rochia şi a vopsit-o în mai multe culori, iar apoi a dat o petrecere uriaşă alături de o sesiune foto care a devenit virală pe internet, numeroşi oameni declarând că acesta a fost cel mai bun lucru pe care putea să îl facă.