Gestul UIMITOR al unui bătrân de 93 de ani după ce DRAGOSTEA vieţii sale a murit: 70 de ani am fost împreună

Un bătrân de 93 de ani din Marea Britanie a recurs la un gest inedit după ce soţia sa, femeia lângă care a trăit şapte decenii, a murit. Astfel, el a sărit cu paraşuta de la 3.000 de metri în timp ce a ţinut în braţe cenuşa soţiei sale.

13 nov. 2013, 07:31

Cu toate că are 93 de ani, Jack Hake a sărit cu paraşuta în scop umanitar, în timp ce a ţinut în braţe vasul cu cenuşă al soţiei sale, Veronica, o femeie alături de care a trăit pentru 70 de ani, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un britanic a trăit momente de GROAZĂ după ce A DESCHIS PARAŞUTA: Află DE CE VIDEO

Inedit este faptul că aceasta era ultima dorinţă a celor doi, să sară cu paraşuta, dar între timp femeia a decedat. Pe patul ei de moarte a promis că o va lua cu el în avion, lucru pe care l-a făcut, chiar dacă a ţinut un vas de cenuşă în mână. Bătrânul, care este veteran de război, a fost ajutat de un instructor să efectueze saltul, reuşind astfel să strângă suma de 600 de lire pentru spitalul care i-a tratat soţia în vârstă de 95 de ani.

Citeşte şi Tragica poveste a unui PARAŞUTIST care şi-a UCIS cel mai bun prieten în timpul unui salt

Totul a mers bine şi am reuşit să sar de la 3.000 de metri. A trebuit să fiu urcat în avion deoarece nu puteam să merg, dar nu am fost nervos. Când am coborât am dat impresia că am făcut un adevărat show aviatic. Jos mă aşteptau peste 150 de oameni, a fost incredibil„, a povestit bătrânul care a sărit cu paraşuta gândindu-se doar la iubirea vieţii sale.