Gestul uimitor făcut de un tânăr pentru soţia lui amenzică după ce femeia şi-a pierdut toate amintirile VIDEO

Justice şi Jeremy Stamper, un cuplu din statul american Tennessee, în vârstă de 20, repectiv 21 de ani, s-au căsătorit din nou, la un an de la nunta lor cu toate că nu au divorţat, nu au fost desparţiţi sau certaţi vreodată, după ce mireasa a devenit amnezică din cauza unui accident de maşină devastator.

03 aug. 2015, 09:21

Povestea lor este una incredibilă. Astfel, se cunosc de când aveau zece ani, au fost iubiţi încă din timpul liceului şi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii desăvârşite pe care nu credeau că o vor uita vreodată. Cu toate acestea, la doar 19 zile de la fericitul eveniment, Justice Stamper a fost victima a unui teribil accident de circulaţie şi a devenit amnezică, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi INCREDIBIL. Ce a păţit o tânără imediat după ce a prins buchetul miresei la nunta surorii sale FOTO

O lună mai târziu, când medicii erau siguri că Justice se va recupera complet, tânăra i-a făcut soţului său o mărturisire şocantă, aceea că nu-şi mai amintea când şi cum ajunsese soţia lui.

 „Pe moment mi-a frânt imina dar apoi mi-a venit o idee genială: vom face o altă nuntă„, a povestit soţul miresei amnezice.

Aşadar, la începutul lunii august, chiar la aniversarea unui an de căsnicie, soţii Stampers s-au căsătorit din nou după ce au strâns banii necesari căsătoriei pe internet, apelând la sensibilitatea internauţilor.

Citeşte şi Trebuia să fie cea mai frumoasă zi, însă din greşeală le-a arătat nuntaşilor tot: Asta-i cireaşa de pe tort