Gestul unei femei din Târgu Jiu, făcut la beţie: Am băut că trebuie să beau

O femeie din Târgu Jiu a dormit ore întregi lângă soţul ei fără să-şi dea seama că acesta murise. Bătrâna era beată şi nu şi-a dat seama că soţul ei era decedat de peste cinci ore. Bărbatul de 64 de ani a fost descoperit de o vecină care a sunat la 112.

14 nov. 2013, 07:49
Gestul unei femei din Târgu Jiu, făcut la beţie: Am băut că trebuie să beau

O situaţie incredibilă la Târgu Jiu, după ce o femeie a dormit ore întregi lângă soţul ei mort. Bătrâna era beată şi nu şi-a dat seama că soţul ei era decedat de peste cinci ore. Nici când au venit poliţiştii, pensionara nu îşi revenise din beţie, potrivit România TV.

Citeşte şi A cumpărat o casă cu tot cu proprietar. DESCOPERIREA MACABRĂ pe care a făcut-o un bărbat în PROPRIA LOCUINŢĂ

Deşi i s-a spus că soţul ei a murit, bătrâna nu părea prea îngrijorată şi era cu gândul tot la băutură.

Că mai trăieşte, că nu mai trăieşte, dacă nu. Hai, luăm o bere, bem şi… Numai dacă mi-ar lua nepoţii, mă duc şi iau o bere, dar nu am bani. Aşa i-a fost soarta. Am băut că trebuie să beau„, a declarat femeia care nu părea foarte afectată de moartea bărbatului.

Citeşte şi TRAGEDIE. Un bărbat a murit în timpul concursului de mâncat cârnaţi la Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi VIDEO

Şocant este faptul că pensionara a dormit lângă soţul ei ore întregi fără să-şi dea seama că bărbatul era mort. Bătrânul de 64 de ani a fost descoperit de o vecină care a sunat imediat la 112.

Din primele cercetări efectuate rezultă că bărbatul respectiv era cunoscut cu afecţiuni medicale. Nu există suspiciuni în ce priveşte decesul„, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.