A vrut să se asigure că iubita nu îl ÎNŞALĂ când este plecat de acasă, dar metoda lui l-a adus la poliţie

Un bărbat de 40 de ani din Mexic a fost arestat după ce şi-a obligat iubita ani de-a rândul să poarte un lacăt la blugi cât el se afla la muncă, astfel încât să îi fie credincioasă. Cu toate că tânăra de 25 de ani trecea prin dureri groaznice, mai ales că nu se putea duce la baie, îi era prea frică să taie hainele deoarece risca să fie bătută de iubitul gelos.

10 oct. 2013, 16:39

Mexicanul şi-a forţat iubita să poarte un lacăt la blugi, cheia fiind în permanenţă la el, astfel încât tânăra să îi fie credincioasă şi să nu îl înşele. Ea era obligată să stea toată ziua îmbrăcată în aceiaşi pantaloni şi nu se putea duce la baie, motiv pentru care avea dureri groaznice, potrivit CNN.

Citeşte şi Ipostaza în care a fost surprins un cunoscut CÂNTĂREŢ CANADIAN, la două săptămâni după ce a devenit tată FOTO

Într-un final, după ce nu a mai suportat, ea s-a prezentat în faţa autorităţilor din oraşul mexican Veracruz, arătându-le poliţiştilor isprava bărbatului. Ea le-a explicat că iubitul ei recurge la acest gest de ani de zile, dar îi este prea frică să îşi taie singură pantalonii.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum se comportă când e gelos, în funcţie de zodia lui

Oamenii legii l-au arestat pe concubin, după ce acesta şi-a recunoscut fapta. Cu toate acestea, inedit este faptul că tânăra nu a depus plângere, motiv pentru care bărbatul a fost eliberat câteva ore mai târziu. Chiar şi aşa, el a fost obligat să semneze o declaraţie prin care promite că nu va mai folosi lacătul niciodată.