Gestul unui CUNOSCUT fotbalist de la Juventus: Şi-a dat PANTALONII jos în faţa unui întreg STADION

Din ce în ce mai mulţi fotbalişti sunt penalizaţi după ce renunţă la tricou în momentul în care marchează un gol. Cu toate acestea, Mirko Vucinic, jucător al echipei Juventus Torino, a dus această bucurie la un alt nivel, după ce şi dat pantalonii jos, alergând doar în chiloţi pe tot terenul, spre deliciul fanilor din tribune.

08 apr. 2013, 09:17

Întregul incident a fost filmat şi fotografiat de jurnaliştii prezenţi la meci. Mario Vucinic a rămas în chiloţi în faţa a 40.000 de fani, în oraşul Turin, după ce a marcat un gol din penalty împotriva adversarei Pescara, potrivit The Sun.

Citeşte şi Desculţ în Serie A. Un fotbalist în şosete a marcat pentru Juventus VIDEO

Citeşte şi Fotbalul granzilor. Cele mai puternice 10 echipe ale momentului

Cu toate că jucătorul muntenegrean a primit un cartonaş galben, el a mai marcat odată înainte să fie schimbat de Antonio Conte. În urma partidei disputate în cursul zilei de sâmbătă, Juventus se află la 12 puncte în faţa lui Napoli, principala candidată la câştigarea campionatului Italian.

 Citeşte şi Inter şi Juventus, amendate pentru insulte şi manifestaţii rasiste

Citeşte şi Două activiste au protestat topless în Ucraina

Citeşte şi FIFA oferă 250.000 de dolari familiilor victimelor masacrului de pe stadionul din Port Said

Inedita idee a fotbalistului este o premieră în Italia, fiind primul jucător care renunţă la pantaloni şi aleargă în chiloţi, fiind văzut de o zeci de mii de oameni. 

Citeşte şi Te strici de râs! Cât de greu poate fi să te fotografiezi singur pe stadion VIDEO


loading...