Getuța Sterp este gravidă. Primele imagini cu burtica, surprinse chiar de fratele ei

În toamna anului 2022, Getuţa Sterp, sora mai mică a lui Culiţă Sterp, şi-a unit destinul cu alesul inimii sale. La mai puţin de jumătate de an distanţă, cei doi se pregătesc să devină părinţi.

12 apr. 2023, 11:39

Getuţa Sterp este gravidă şi ar urma să nască în luna octombrie. Deşi a vrut să ţină sarcina secretă o vreme, nu prea i-a ieşit.

Primul care a dat vestea a fost Ovidiu Neveu, la mijlocul lunii martie, care o aflase de la mama Geta.

Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu. De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața”, spunea la acea vreme Ovidiu Neveu.

Citeste si Logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură în Austria! Care e motivul pentru care a luat această decizie: „Fericirea nu mai depinde de nimeni”

Super-entuziasmată de faptul că va deveni bunică, mama Geta a spus că, în viitor, dorința i se va îndeplini. A urmat Culiţă, care i-a filmat burtica de gravidă din greşeală, iar detaliul nu a scăpat privirilor vigilente ale urmăritorilor de pe reţelele sociale.

@culita_sterp_official Răspunde lui @MIRCEAIONEL ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Mama Geta i-a dat iniţial vestea lui Ovidiu Neveu, cel care spune că Getuța va ocupa mereu un loc special în sufletul lui, iar el, la rândul său, a spus totul public.

Getuţa Sterp este gravidă. Primele imagini cu burtica de gravidă

Și dacă până acum nimic nu era oficial pe acest subiect, deoarece niciun membru al familiei nu făcuse vreo declarație, iată că misterul s-a risipit. Aflat în mașină cu sora sa mai mică, Culiţă a răspuns câtorva întrebări pe care fanii i le-au adresat.

Unul dintre internauți a vrut să i se confirme faptul că Getuţa este gravidă, dar a încurcat-o pe Getuţa cu Ileana, cealaltă soră a fraţilor Sterp. Şi Ileana este însărcinată, dar ea mai are foarte puţin până va deveni mamă.

Citeste si Ileana Sterp a răbufnit. Ce se întâmplă cu sora lui Culiță: „Instagramul viața perfectă, dar nu e așa”

Nu-i gravidă, a înghițit o minge de fotbal… Mă întreabă cineva dacă e gravidă Ileana”, a spus Culiță Sterp care a arătat-o fanilor și pe Getuța. În acel moment, tânăra a încercat să-şi ascundă burta cu ajutorul genţii, dar mişcarea a venit prea târziu şi tot ce era de văzut s-a văzut.

Se vede clar că este însărcinată”, „Să fie sănătoasă”, „Geta pare să aibă burtică de graviduță”, „Și Geta este însărcinată”, „Să aibă sarcină ușoară”, ”Geta chiar are burtică de gravidă”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.