Gheboasă, anunțul momentului! Vrea să se întoarcă la Survivor? Dezvăluirile făcute de artist despre întoarcerea în competiție

Gheboasă, invitat în platoul emisiunii "La Măruță" a vorbit despre plecarea din emisiunea Survivor și a explicat care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

18 ian. 2023, 17:51
Gheboasă, anunțul momentului! Vrea să se întoarcă la Survivor? Dezvăluirile făcute de artist despre întoarcerea în competiție

Gheboasă a vorbit despre condițiile din Republica Dominicană și despre dorul de casă. Artistul a mărturisit că i-a fost greu să stea fără telefon, iar timpul petrecut pe insulă departe de soție și de cei dragi l-a demoralizat.

„Am renunțat foarte ușor, pentru că nu mai puteam să stau pe insulă. Mie îmi placea mult la jocuri. Nu mă așteptam să fie chiar atât de greu”, a spus el.

Citește și Survivor 2023. Gheboasă, noi declaraţii incendiare după ce a fugit din emisiune: „M-a mușcat un păianjen de ureche”

Gheboasă a spus că, înainte să ajungă acolo, era nerăbdător și foarte determinat să stea cât mai mult în competiție.

„Ambiția mea era să mai stau acolo că vedeam că fetele rezistau. Nu mi-am schimbat părerea despre mine. Indiferent de situație, cu bune și cu rele, sunt același Gheboasă”.

Cu toate că a ieșit din emisiune, Gheboasă a spus că ar vrea să se mai întoarcă la Survivor, dacă și oamenii vor dori acest lucru.

Citește și

„În cazul în care oamenii vor să mă vadă în continuare, puteți trimite mesaje la Survivor România, puteți face tot posibilul să mă bage în emisiune (…) Dacă voi ajunge din nou în emisiune, ce credeți, eu o să câștig cei 100.000 de Euro. Sper să demonstrez oamenilor, din nou, din ce sunt făcut, și că am toate șansele să repar greșeala pe care am făcut-o”, a mai spus el.