Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti

Gheboasă se află în centrul atenției după ce a fost adus, vineri, la audieri, la DIICOT Dâmbovița în legătură cu un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat, joi seară, din București, de pe Bulevardul Timișoara.

01 mart. 2024, 21:06
Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti
Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Conform unui comunicat oficial emis de DIICOT, investigația vizează un dosar în care un minor de 17 ani este inculpat. Acesta este cercetat și acuzat că, în luna februarie, a distribuit cantități de cannabis, inclusiv unor elevi, în apropierea unei școli. În cadrul acestui dosar, au avut loc mai multe percheziții, iar Gheboasă este printre cei investigați, anunţă Antena 3. Cu toate acestea, calitatea sa exactă în acest caz nu este clară în acest moment.

Citeşte şi: Gheboasă recunoaște că distribuie și consumă droguri. Înregistrarea care îl dă de gol pe cântăreț: „Dacă luăm 10 grame, ne dă cu 5 milioane”

„La data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea unui inculpat minor (17 ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiuni de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că,  în luna februarie 2024, inculpatul a comercializat și a oferit cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis inclusiv unor minori (elevi), atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dâmbovița.

Suportul de specialitate a fost asigurat de  Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul DIICOT.