Gheorghe Dincă, criză de nervi în timpul anchetei. Ce l-a scos din minţi pe monstrul din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit la România TV despre ieșirea nervoasă a lui Gheorghe Dincă din timpul anchetei.

28 oct. 2019, 20:20
Gheorghe Dincă, criză de nervi în timpul anchetei. Ce l-a scos din minţi pe monstrul din Caracal

Tonel Pop a făcut dezvăluiri incredibile de la audierile lui Gheorghe Dincă.

Ramona, noi dezvăluiri: „Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roşii, era drogată” VIDEO

„Dincă mi-a explicat foarte supărat mie și anchetatorilor, procurorilor mai mult, că e foarte supărat pe faptul că eu am o opinie contrară dumnealui și opinia mea e că dânsul a avut complici, inclusiv din rândul polițiștilor și anchetatorilor. Lucrurul acesta îl deranja, spunea că nu mă suportă. Anchetatorii chiar mi-au sugerat și propus să ies din cameră să spuna el ceva. Nu e procedural, dar ce e procedural în acest caz?”, a declarat Tonel Pop la România TV.

Româncă din Italia, desfigurată după ce a spus că a vorbit cu Alexandra Măceşanu la Napoli. „Aşa arăt fiindcă am vrut să salvez o fată”

„A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse anchetatorii induceau… se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, era un om cumsecade, care mergea către casă, nu avea maşina preparată, nu avea nimic, se ducea acasă şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna… I s-a făcut milă şi a luat-o în maşină, el a vrut să o duca şi pe gratis, îl întrebau, şi el spunea ba da! Toate întrebările erau sugerate”, a mai spus Tonel Pop.