Gheorghe Dincă, mărturii CUTREMURĂTOARE în faţa anchetatorilor. Ce le-a făcut celor două fete şi ce spune de complici

Noi informaţii despre declaraţiile lui Dincă în faţa anchetatorilor. Criminalul dă detalii despre momentele pe care le-a petrecut cu fetele. Luiza ar fi fost convinsă să meargă la casa groazei, în schimb Alexandra ar fi ajuns acolo împotriva voinţei ei. Dincă le-a mai spus anchetatorilor că nu a violat-o pe Alexandra şi că a dormit cu ea în pat. 

20 aug. 2019, 05:19
Gheorghe Dincă, mărturii CUTREMURĂTOARE în faţa anchetatorilor. Ce le-a făcut celor două fete şi ce spune de complici

Gheorghe Dincă începe să dea detalii despre crimele comise, în faţa anchetatorilor. Acesta a mai spus că Dincă a relatat că a întreținut relații sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fată. „Luiza a mers de bunăvoie acasă, am convins-o (…) Am lovit-o. Am încercat să o resuscitez. Am abandonat cadavrul lângă apă”.

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, supărat că bea apă de la robinet şi nu are acces la televizor în arest

Despre Alexandra, monstrul din Caracal spune: „Alexandra mi-a făcut semn să o iau la ocazie. I-am oferit Alexandrei bani în maşină. Nu a vrut! Nu am violat-o pe Alexandra. O noapte am dormit cu ea în pat. (..) Am acţionat singur. Nu am avut complici”.

Mărturiile detaliate ale lui Gheorghe Dincă:

 

DIICOT anunţă că, în baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi în perioada următoare.