Gheorghe Dincă primea regulat bani prin Western Union. Dezvăluirile patronului unei case de schimb valutar

S-a vorbit că Gheorghe Dincă se afla în relații glaciale cu familia, stabilită în Italia, lângă Vicenza, însă acesta primea bani prin intermediul Western Union, fără a se ști exact, deocamdată, sursa.

02 aug. 2019, 15:25
Gheorghe Dincă primea regulat bani prin Western Union. Dezvăluirile patronului unei case de schimb valutar

Gheorghe Dincă scotea banii de la o casă de schimb valutar deținută de Viorel Încrosnatu. Libertatea l-a contactat pe omul de afaceri, care, din concediul pe care și-l face în străinătate, a comentat cazul: „Am casă de schimb valutar și transfer de bani. Îl cunosc ca și client pe Gheorghe Dincă. Scotea bani de la Western Union. Îi trimitea cineva, dar nu m-am uitat să văd cine, că nu mai am acces acum la datele respective. Chiar mă gândeam de la cine„, a declarat patronul casei de schimb valutar.

Dacă Poliția face o plângere, ar putea să vadă de unde îi veneau banii, căci este foarte important. Dacă primește de la familie e OK, dacă primește de la persoane suspecte… Eu am căutat să mă uit în urmă, dar n-am găsit, sunt multe tranzacții efectuate„, a mai afirmat Încrosnatu.

Citeşte şi Telefonul Alexandrei Măceşanu, găsit de anchetatori la Caracal – surse

Nu se cunoaște dacă sursele de bani proveneau din țară sau din străinătate, cert este Gheorghe Dincă avea o pensie de 659 de lei. 

Viorel Încrosnatu spune că urma să viziteze ”casa groazei”. „Pe data de 12 iulie, Dincă a venit să-mi zică dacă mă interesează casa lui, că are o casă de vânzare, cu 3.000 de metri pătrați și vrea 60.000 de euro pe ea. Mai multe informații nu mi-a dat, urma să merg să o văd, dar n-am mai apucat„, a mai spus acesta.