Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în închisoare. Colegii îl ameninţă, îl scuipă şi înjură, în contextul în care este păzit non stop

Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în închisoare. Colegii îi fac zile fripte monstrului din Caracal, în contextul în care este păzit zi şi noapte.

23 oct. 2019, 06:11
Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în închisoare. Colegii îl ameninţă, îl scuipă şi înjură, în contextul în care este păzit non stop

Gheorghe Dincă nu mai are linişte în puşcăria de la Jilava aşa cum a avut în arestul IPJ Olt, unde avea numai pretenții și părea că el ar fi cel care decide totul, scrie stirilekanald.ro.

Deţinuţii îi fac zile negre lui Gheorghe Dincă în închisoare. „Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei.

Citeşte şi Dialogul dintre Dincă şi soţie, după descinderile la casa ororilor: „Scoate câinii din curte, ocupă-te de copii”. Stenograma discuţiei

Gheorghe Dincă are motive întemeiate să fie supărat şi speriat.

Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă.

În plus, alte persoane din caz au dezvăluit faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde „monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă. „Stă izolat și este dus singur la plimbare”.

Frica l-a schimbat pe Gheorghe Dincă

„Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă”, au povestit persoane de la închisoarea de la marginea Bucureștiului.