Gheorghe Dincă se teme pentru viaţa lui, a fost ameninţat că i se vor scoate ochii. Ce a făcut acesta în celula de la Jilava

Publicat: Joi, 10 Octombrie 2019 16:15 // Actualizat: Joi, 10 Octombrie 2019 16:18 // Sursa: romaniatv.net

Gheorghe Dincă a fost transferat pe 1 octombrie la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru o nouă expertiză psihiatrică, fiind închis singur în celula cu numărul 20 de la Secția Medicală. Cei care l-au văzut s-au arătat extrem de surprinşi de comportamentul celui căruia i se mai spune şi "monstrul de la Caracal".

Gheorghe Dincă a fost supravegheat în permanenţă de polițiști, iar zi și noapte a avut lumina aprinsă în celulă.

Persoane care l-au văzut destul de des pe Dincă în ultima vreme au declarat, sub protecţia anonimatului: "A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți. Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă.

Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure. Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă", a declarat sursa citată, pentru Kanal D.

Citeşte şi Femeia din casa lui Gheorghe Dincă aruncă în aer CAZUL CARACAL. Ştie unde sunt FETELE! Cine este ŞEFUL REŢELEI

Gheorghe Dincă a fost expertizat marţi de specialiștii care au stabilit că în momentul în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu a avut discernământ. Cel mai probabil următorul pas e disjungerea dosarului Alexandrei și trimiterea sa în judecată, urmând ca în cazul Luizei Melencu să fie continuate cercetările.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H