Gheorghe Dincă şi-a ieşit din minţi! Anchetatorii au rămas fără cuvinte! Ce le-a cerut monstrul de sărbători

Gheorghe Dincă a făcut o serie de cereri inedite în pragul sărbătorilor. În timp ce unele i-au fost acceptate, altele au reuşit să şocheze anchetatorii. Ce a cerut monstrul din Caracal.

28 dec. 2019, 14:45
Gheorghe Dincă şi-a ieşit din minţi! Anchetatorii au rămas fără cuvinte! Ce le-a cerut monstrul de sărbători

Autoritățile au declarat-o decedată pe Alexandra Măceșanu, după ce Ştefan Risipițeanu și Gheorghe Dincă au fost puși față în față. Din anumite surse aflăm că monstrul din Caracal ar fi cerut un preot înainte de sărbători pentru a se spovedi.

Dar asta nu ar fi fost singura lui dorință. Anchetatorii au rămas fără cuvinte când Gheorghe Dincă le-ar fi cerut oficialilor penitenciarului să i se aducă un fotograf pentru o sesiune foto, ca mai apoi, pozele să le fie trimise celor din familie. Dincă ar mai fi cerut un radio și un televizor în celula în care este încarcerat, conform avocatei familiei Melencu.

„După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze în închisoare, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă 5 fotografii pe care să i le trimită rudei” , a spus avocata Carmen Ogășanu.