TE CUNOSC PE UNDEVA 2016: Transformări incredibile sâmbătă seară

TE CUNOSC PE UNDEVA 2016: Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, la "Te cunosc de undeva!", cei zece concurenți au pregătit personaje pentru toate gusturile ce vor fi jurizate, ca de obicei, de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

22 oct. 2016, 12:13
TE CUNOSC PE UNDEVA 2016: Transformări incredibile sâmbătă seară

TE CUNOSC PE UNDEVA 2016: După o săptămână de muncă intensă, în care și-au studiat sârguincios rolurile oferite lor de ruleta personajelor, Maria și Pepe, Amna, Dima Trofim, Misha, Dorian Popa, Nico, Lucian Ionescu, Adina Răducan și Șerban Copoț și-au pieptănat perucile, și-au pregătit pantofii cu toc și și-au retușat machiajul pentru o nouă ediție a show-ului transformărilor, la fel de strălucitoare ca precedentele.

Citeşte şi Te cunosc de undeva. Cât va mai lipsi Andreea Bălan, proaspătă mămică, de la masa juriului

Astfel, Misha va fi voluptoasa Dolly Parton, un simbol al muzicii country, Nico va cânta în travesti precum Adam Lambert, artistul care susține în prezent concerte alături de legendara trupă Queen, în timp ce Dorian Popa se va transforma în buna sa prietenă, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu. Adina Răducan va cânta, în dialectul albanez gheg, hitul „Bonbon”, al dezinhibatei Era Istrefi, Amna îl va readuce la „Te cunosc de undeva!” pe Justin Bieber, de data aceasta cu unul dintre cele mai proaspete hit-uri din 2016, pe când Lucian Ionescu revine la muzica de petrecere cu un personaj greu și delicat, Gheorghe Dinică. Maria Buză și Pepe vor organiza pe scenă o superpetrecere rock, transformați în Redfoo de la Limfao și GoonRock, Dima Trofim va imita un artist cu care seamănă leit, norvegianul din Belarus Alexander Rybak, câștigător al Eurovision 2009, în timp ce Șerban Copoț va juca un personaj feminin aproape imposibil, Kylie Minogue.

De asemenea, în ediția din această sâmbătă, Florin Ristei și FreeStay sunt onorați să cânte alături de o doamnă al cărei destin uman și artistic este unul profund și sensibil, asemenea muzicii sale: Doina Spătaru.

Citeşte şi TE CUNOSC DE UNDEVA: Eva Kiss a revenit în România să cânte alături de Florin Ristei

„Am primit cu bucurie și emoție propunerea să vin la această emisiune mai ales că, în ultimul timp, aparițiile mele la televiziune au fost din ce în ce mai rare, pentru că așa mi-am dorit. De data aceasta am spus „da” și nu regret nici o clipă… Pentru momentul meu am ales patru cântece care pentru mine au o valoare sentimentală și care, de câte ori le cânt, mă poartă în anumite perioade ale vieții mele. Le-am cântat cu nostalgie și sper să ajungă la sufletul telespectatorilor”, spune cunoscuta artistă.

Care sunt piesele alese de aceasta și care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.