Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri despre viața grea din America: „E greu să te dezrădăcinezi mai ales la o vârstă înaintată”

Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre cât de grea e viața în America și despre cum „visul american” nu este o chestie reală. Cântărețul a mai dezvăluit care este locul în care își petrece cel mai mult timp.

05 iul. 2023, 17:28
Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri despre viața grea din America: „E greu să te dezrădăcinezi mai ales la o vârstă înaintată”
Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri despre viața grea din America: „E greu să te dezrădăcinezi mai ales la o vârstă înaintată”

Gheorghe Gheorghiu nu a celebrat Ziua Americii în Statele Unite, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani, ci îi bucură pe români cu spectacole în toată țară. Pe parcursul verii, acesta va sta în România și va avea numeroase eveniment, atât la mare cât și în alte zone ale țării. Gheorghe Gheorghiu va străbate kilometri întregi pentru a le bucura sufletele celor care îi îndrăgesc muzica, de la Băile Felix până în Constanța.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu s-a însurat la New York cu iubita lui. „Nu poţi fi fericit toată viaţa. Am emoții” VIDEO

Într-un interviu pentru Fanatik acesta a povestit că „visul american” nu este o chestie chiar atât de reală pe cât s-ar putea crede, cel puțin nu pentru cineva care are deja o vârstă mai înaintată. Gheorghe Gheorghiu a mai spus că totuși există și anumite aspect pozitive de care oamenii se pot bucura acolo.

Artistul a poestit mai multe detalii despre primul său contact cu America, care a avut loc cu mai multe de 30 de ani în urmă. Acesta a spus că dacă totuși există un vis american, acela există pentru persoane tinere, care se pot adapta și acomoda cu diferențele culturale destul de mari. Acesta a transmis un mesaj persoanelor care au sărbătorit Ziua Americii.

„Visul meu american a rămas acolo, căci eu sunt în România vara, am contracte la mare, am spectacole. Le transmit tuturor prietenilor să aibă o sărbătoare frumoasă, să fie sănătoși.  Nu mai e de mult visul american. America nu mai e ce a fost. America e frumoasă, dar să te duci acolo la 16-18 ani și să începi să faci ceva. Eu m-am născut aici, aici am amintirile, aici mi-am creat cariera. E greu să te dezrădăcinezi și să te muți pe un alt continent, mai ales la o vârstă înaintată, că nu mai sunt la 18 ani eu. Oricum, nu mai e ce a fost din toate punctele de vedere”, a declarat Gheorghe Gheorghiu.

Acesta a spus că primul contact cu America a fost unul cu totul magic, tocmai pentru că lumea spera că acolo lucrurile sunt mai bune.

„Când m-am dus eu, chiar era un vis. Oricine își dorea să nu moară înainte să vadă America. Era ok acum 30 de ani când am fost eu în America. Era altă viață, altă lume, altă Americă. Oricum, vreau să punctez faptul că în America încă sistemul te ajută și dacă vrei să muncești, poți să muncești. Te ajută sistemul foarte tare, nu vin șapte mii de controale peste tine zilnic, cu pliculețele, cu alea, hai să închidem ochiul, hai să fie bine pentru toată lumea să mănânce toți… Acolo nu e așa. Acolo te-ai nenorocit dacă vrei să dai o șpagă sau ceva, te duci direct la pușcărie”, a completat Gheorghe Gheorghiu.

Artistul a mai mărturisit că toată vara este extrem de ocupat și că în ultimele zile a colindat țara în lung și-n lat să își susțină evenimentele.

„Sunt la mare, apoi plec la Brașov, am spectacole. Alaltăieri am avut la Băile Felix. Am făcut în două zile 2.000 de kilometri. Merg la Bran, iar la noapte ajung înapoi. Mâine avem spectacole pe plajă, facem zumba, tot felul de jocuri, concursuri. Stau până la sfârșitul verii. În toamnă mă întorc. Pe 4 octombrie am bilet de întoarcere în America”, a mai declarat Gheorghe Gheorghiu.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu îşi vinde vila de lux. Suma şocantă pe o cere artistul: „Casa e foarte mare” FOTO