Gheorghe Mustaţă, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali după ce a ieşit din puşcărie. Ce anunţă liderul Peluzei Nord

Gheorghe Mustață, fostul lider al Peluzei Nord, a fost eliberat din pușcărie și a anunţat că va reveni, alături de oamenii din galerie, la meciurile celor de la FCSB

29 ian. 2020, 10:19
Gheorghe Mustaţă, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali după ce a ieşit din puşcărie. Ce anunţă liderul Peluzei Nord

Gheorghe Mustață a purtat deja discuţii cu mai mulți oameni importanți din Peluza Nord și au ajuns la o concluzie comună: „Începând cu meciul contra lui Dinamo vom reveni la stadion alături de FCSB”.

Deși pagina de Facebook a Peluzei Nord a publicat, miercuri, un mesaj prin care neagă această informație, sursele ProSport susțin că „cel care a scris mesajul pe Facebook n-a fost aseară la ședință și nu știe ce s-a stabilit. Dar veți vedea că vom fi din nou pe stadion”.

Gheorghe Mustaţă, condamnat la 13 ani de închisoare pentru tentativă de omor 

Gheorghe Mustață apare într-o poză făcută alături de mai mulți lideri ai Peluzei Nord, fiind îmbrăcat cu o geacă pe care apare emblema Stelei. Unul dintre oamenii care apar în imagine este Dorin Taban, cel care l-a înlocuit pe Mustață după ce acesta a fost închis.

„Mustață s-a întors cu gândul ca la meciul cu Dinamo să apară pe gard bannerul cu Peluza Nord. 99,9% se va întâmpla acest lucru. Acel 0,1% e reprezentat doar de Gigi Becali, care poate că nu-și dorește să ne întoarcem, dar nu cred că se va întâmpla ceva. Mustață nici nu se gândește să nu ne întoarcem, deci și acel 0,1% cade. Bineînțeles că după meciul cu Dinamo vom merge în continuare la partidele lui FCSB”, a declarat un apropiat al lui Mustață pentru ProSport.