Gheorghe Turda a LEŞINAT pe scenă. Medic: Este un sindrom de suprasolicitare. Îi vom face tomografie VIDEO

Gheorghe Turda a LEŞINAT pe scenă, informează România TV. Incidentul s-a produs la Piteşti, în timpul unor repetiţii pentru un concert. Iniţial, se crezuse că interpretul de muzică populară suferise un atac cerebral.

27 aug. 2014, 14:01
Gheorghe Turda a LEŞINAT pe scenă. Medic: Este un sindrom de suprasolicitare. Îi vom face tomografie VIDEO

Gheorghe Turda a leşinat pe scenă. Interpretul de muzică populară se afla la teatrul din Piteşti, la repetiţii pentru un concert. Două echipaje SMURD au ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor.

A fost adus conştient, fără niciun semn neurologic. Este un sindrom de suprasolicitare. A avut o tendinţă de pierdere de echilibru, dar este generată de oboseala extremă pe care şi dânsul o recunoaşte. Am propus să amâne spectacolul. Îi vom face un examen tomografic„, a declarat, la România TV, Gheorghe Frătoaică, medic.

„Îmi pare rău să aud vestea tristă. Eu mâine seară am recitalul. Eu nu ştiu să se plângă, nu l-am auzit. A fost o fire veselă, puternică. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Lunile august şi iulie sunt două luni foarte grele pentru artişti, aglomerate. Nu ne dăm seama la ce riscuri ne supunem”, a precizat, la România TV, Veta Biriş.

Gheorghe Turda participa la manifestarea internaţională de muzică populară „Sus pe Argeş, la izvoare”, organizată la Piteşti. El trebuia să urce pe scenă la ora 19.00.