Gheorghe Turda, dezvăluiri emoționante despre motivul pentru care nu există nicio femeie în viața sa: „Nimeni nu o va putea înlocui”

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, însă pe plan personal interpretul de muzică populară nu a mai reușit să își găsească fericirea.

20 feb. 2024, 08:35
Gheorghe Turda, dezvăluiri emoționante despre motivul pentru care nu există nicio femeie în viața sa: „Nimeni nu o va putea înlocui”

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai importanți interpreți de muzică populară de la noi din țară. El a reușit să bucure sufletele a sute de mii de oameni de-a lungul timpului și să aducă zâmbetele pe buzele noastre cu vocea sa incredibilă. Totuși, în ceea ce privește viața personală, lucrurile nu sunt prea roz pentru cântăreț.

Citește și: Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

Într-un interviu recent, Gheorghe Turda și-a deschis sufletul și a vorbit despre motiveul pentru care nu poate merge mai departe și nu își poate reface viața, după pierderea soției. Artistul a mărturisit că a avut două încercări dea-și reface viața, însă lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. Totuși, Gheorghe Turda admite că dorește să găsească pe cineva pentru sufletulul lui. Ce fel de femeie caută Gheorghe Turda.

„Am avut niște încercări de a îmi reface viața, după ce a murit soția. Am făcut parastasul de un an, doi, și am spus că trebuie să îmi refac viața într-un fel. Am încercat cu prima, nu a mers, am încercat cu a doua, nu a mers, și acum chiar m-am lecuit. Până la urmă trebuie să cunos pe cineva pe sufletul meu, însă nu vreau o femeie cu figuri, cu cancanuri. Nu vreau să mai profite de valoarea mea”, a declarat Gheorghe Turda pentru Spynews.ro

Gheorghe Turda a rămas blocat în fosta căsnicie și admite că nimeni nu o va putea înlocui pe fosta soție. Mai mult, acesta a dezvăluit că dacă o femei își dorește să intre în viața lui trebuie să aibă un caracter frumos, asemănător cu cel al doamnei Turda.

„Nimeni nu o va putea înlocui pe soția mea. Îmi doresc o doamna pe care să o iubesc, să țin le ea și ea să țină la mine, dar să nu fie interes la mijloc. Vreau o femeie cum a fost doamna Turda, ca și caracter, să țină la casă, să țină la bărbat și la nepoți”, a mai adăugat artistul

Citește și: Anamaria Ionescu, pachet de nervi la Power Couple România. Aproape că și-a luat soțul la bătaie: „Chiar nu sunt violentă, pe cuvânt”