Gheorghe Visu, internat la Matei Balş şi conectat la aparate

Gheorghe Visu a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care și-a îngrijorat fanii. Actorul a fost internat în spital și conectat la aparate de oxigen. Actorul nu a făcut alte declarații și nici apropiații acestuia sau familia nu au oferit informații oficiale.

25 nov. 2020, 14:14
Gheorghe Visu, internat la Matei Balş şi conectat la aparate

Gheorghe Visu se afla internat la spital. Actorul si-a anuntat fanii ca a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si ca are nevoie de oxigen. Gheorghe Visu, internat la Spitalul Matei Bals. Actorul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, fără a oferi detalii.

„Carlan batran atasat la perete…imbatat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a scris actorul pe Facebook

Actrita Carmen Tanase a spus pentru DCnews.ro ca nu stie cum se simte Gheorghe Visu, dar ca actorul a lasat sa se inteleafa ca s-a infectat cu coronavirus.

BILANŢ coronavirus 25 noiembrie. Aproape 10.000 de cazuri noi COVID-19, alte 168 de decese şi 1.205 pacienţi la ATI
„Nu stiu ce sa va spun cu certitudine, care este in prezent starea lui Geo. Am citit duminica noapte, tarziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare ca lasa sa se inteleaga ca s-a imbolnavit de COVID. Pe de alta parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi si ma gandesc ca i-or da de furca in perioada asta mai aparte. Il voi suna in cursul zilei de astazi, atunci cand voi considera ca poate vorbi. Voi incerca ca telefonul meu sa pice intre programul vizitelor medicilor. Si voi refuza sa ma gandesc la lucruri neplacute”, a mentionat Carmen Tanase.

Gheorghe VisuGheorghe Visu, născut în București, a copilărit și studiat local, iar studiile liceale le-a urmat la Liceul nr. 25. Încă din adolescență a avut mai multe pasiuni, precum desenul și chitara, la maturitate a ales să studieze Arta actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“.

Datorită calităților sale fizice și actoricești, Gheorghe Visu a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distribuit alături de actori și actrițe cu nume foarte cunoscute precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică, Marin Moraru. Gheorghe Visu a fost admirat în cinematografe și aplaudat în sălile de teatru, scri@  wikipedia