Ghicitul în TALPĂ. Ce spun PICIOARELE tale despre DESTIN

Alegerile in incaltaminte si modul in care calci se reflecta asupra aspectului labei piciorului, a degetelor si a talpii, toate acestea fiind puternic influentate de felul tau de a fi, care-ti contureaza, pana una alta, destinul.

15 oct. 2013, 05:54
Ghicitul în TALPĂ. Ce spun PICIOARELE tale despre DESTIN

Am auzit cu totii de ghicitul in palma, practica specifica traditiei tiganesti, insa nu a fost descoperita, pana in prezent, nicio dovada potrivit careia acest mod de a-ti citi destinul este sau nu eficient. Daca mainile pot „minti” in legatura cu ceea ce suntem sau persoana care ne citeste in palma nu este de buna credinta si ne spune doar minciuni gogonate, picioarele fiecaruia in parte sunt un reper mult mai bun pentru a ne intelege personalitatea, dar si predispozitiile specifice care ne vor influenta, fara doar si poate, viitorul.

Picioarele sunt cele care ne poarta zi de zi la munca, la scoala, in oras. Modul in care calcam, alegerile pe care le facem in incaltaminte, dar si grija pe care o avem (sau nu) pentru propriile picioare ne influenteaza forma si aspectul lor. Practic, intregul stil de viata se vede, de fapt si de drept, la nivelul picioarelor noastre. Nu degeaba exista o asa-zisa preconceptie, adesea dovedita a fi reala, potrivit careia iti dai seama cat de ingrijita este o femei dupa starea picioarelor sale, a talpilor sale. Este clar ca o femeie care este imbracata bine, din cap pana in picioare, dar care are o pedichiura urata, cu oja sarita, cu calcaie crapate, se ingrijeste, de fapt, superficial, doar de ochii lumii.

Practic, nu te poti ascunde de propriile picioare!

Spre exemplu, cand o persoana este deprimata, aceasta isi inclina intreaga greutate a corpului pe laba piciorului, modificand felul in care calca. Din acest motiv, un om deprimat are, de regula, zone de piele mai inchise la culoare pe laba piciorului.

Totodata, exista si testul de culoare la nivelul piciorului si al pielii de deasupra gleznelor. Daca picioarele unui om sunt mai palide, mai deschise la culoare decat pielea de deasupra gleznelor, asta inseamna ca persoana in cauza sufera de externuare si are o circulatie a sangelui proasta.

Intariturile de piele care apar pe talpa, pe „pernita” de dinainte de degete, arata ca persoana in cauza are foarte multe responsabilitati in viata de zi cu zi care o impovareaza emotional si psihic.

Motivul pentru care apar toate aceste semne tine de faptul ca, atunci cand ai anumite trairi puternice (si cu totii le avem!), intregul nostru corp le arata, pozitia trupului si modul de functionare a acestuia fiind un barometru al propriilor stari.

Iata de ce si personalitatea unui om, preferintele sale si predispozitiile in viata pot fi „citite” din picioare, prin asa-numitul „alfabet al degetelor de la picioare”.

Continuarea pe Lyla.ro.