Ghid pentru bărbaţi şi taţi: Cum să nu ruinezi Ziua Mamei

Dacă nu ştii cum să îi spui partenerului tău într-un mod diplomat cum să te răsfeţe în ziua de 8 martie, ei bine, îi poţi da să citească următoarele sfaturi, pentru a fi sigură că nu o dă în bară de Ziua Mamei, respectiv Ziua Femeii.

08 mart. 2016, 08:57
Ghid pentru bărbaţi şi taţi: Cum să nu ruinezi Ziua Mamei

1. Lasă-ţi partenera să doarmă mai mult

Ai putea crede că este un gest frumos dacă dai năvală în dormitor cu toţi copiii voştri şi cu câteva clătite sărăcăcioase, dar, pentru numele lui Dumnezeu, lasă-ţi soţia să doarmă mai mult în dimineaţa zilei de 8 Martie, de Ziua Mamei.

Micul dejun la pat este o idee bună în teorie, dar partenera ta ar prefera – cel mai probabil – să doarmă până la prânz. Chiar dacă acest lucru nu este posibil, mai ales dacă trebuie să meargă la serviciu, câteva zeci de minute de somn în plus nu strică.

2. Planifică un brunch (adică o combinaţie între prânz şi mic dejun)
Din anumite motive, sunt unele femei cărora le place să ia micul dejun sau prânzul în oraş de Ziua Mamei.

Iar dacă vrei să îţi inviţi partenera undeva, asigură-te că este un local drăguţ, nu un restaurant care are afişată pe geam oferta zilei. Ieşi din zona ta de confort şi alege pentru partenera ta un restaurant care îi respectă standardele ridicate, mai ales că este o ocazie specială.

Citeşte articolul complet pe feminis.ro.