Ghinioane în lanţ pentru Adrian Minune. Manelistul a fost executat silit

Adrian Minune a rămas fără limuzina de lux, cumpărată în leasing. Manelistul a fost executat silit pentru că nu şi-a mai plătit ratele. Asta după ce, în urmă cu două luni, Adrian Minune şi-a făcut praf Ferrariul.

05 aug. 2013, 12:57
Ghinioane în lanţ pentru Adrian Minune. Manelistul a fost executat silit

Manelistul Adrian Minune a rămas fără limuzina Mercedes, cumpărată în leasing. Decizia aparţine judecătorilor bucureşteni care au încuviinţat executarea silită a cântăreţului după ce acesta nu şi-a mai plătit ratele, scrie spynews.ro. Ratele au ajuns la 19.200 de euro, adică 60.868 de lei, reprezentând facturi neachitate şi 23.986 lei penalităţi de întârziere.

Povestea limuzinei de lux datează de la începutul anului 2007, atunci când acesta a cumpărat în leasing, pe numele firmei sale, Adrian Media Music SRL, un Mercedes S500 evaluat la acea vreme la 125.000 de euro. Conform contractului încheiat de societatea comercială, dar garantat personal de artist, pentru achiziţionarea limuzinei a fost plătit un avans de 25.000 de euro, urmând ca restul sumei să fie achitat în 48 de rate lunare, în valoare de 1.730 de euro plus TVA. Numai că, de la un moment dat, artistul nu a mai plătit.

În urmă cu câteva săptămâni, Adi Minune şi-a făcut praf bolidul Ferrari după ce, pe Calea Dorobanţi din Capitală, n-a dat prioritate în trafic unei alte maşini. Tot atunci, cântăreţul a rămas fără permis pentru 60 de zile.