Ghinioane pentru o viaţă. 99 de ani de ghinion, în 61 de secunde VIDEO

Publicat: Vineri, 03 Mai 2013 19:10 // Actualizat: Vineri, 03 Mai 2013 22:18 // Sursa: RTV.net

Exasperaţi de superstiţiile oamenilor editorii de la buzzfeed.com au alcătuit un clip în care le ironizeză. Însumaţi anii de ghinion care se spune că urmează după spartul oglinzii, scăparea pe jos a seminţelor de rodie, aşezatul încălţămintei pe masă şi altor asemenea superstiţii, anii de ghinion se ridică la 99.

Pornind de la ideea că de fiecare dată când avem ghinion suntem tentaţi să găsim o cauză prin care care să ne dovedim nouă înşine că răul era inevitabil, buzzfeed.com a alcătuit un clip al superstiţiilor celor mai frecvente.

Însumate, acestea totalizează 99 de ani, iar din prezentare nu lipsesc scenele clasice, precum spartul oglinzii, deschiderea unei umbrele în casă, să nu bei după ce ciocneşti sticla/paharul, să te scoli din pat cu "fundul în sus", să dai noroc cu stânga sau să te semnezi folosind cerneală roşie.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
deschis umbrela in casa ghinion oglinda sparta sa dai noroc cu stanga superstiţii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
13 dec 03:39
Votează email 0 email
...un fel de panica in jurul lor cand considera ca o zi, un eveniment sau o actiune poate fi de rau augur. Citeşte şi Ghinioane pentru o viaţă. 99 de ani de ghinion, în 61 de secunde VIDEO 2. Totodata, daca crezi in traditiile populare, atunci te va ajuta sa te linistesti...
03 mai 19:18
...sus”, să dai noroc cu stânga sau să te semnezi folosind cerneală roşie. Source Article from http://www.rtv.net/ghinioane-pentru-o-viata-99-de-ani-de-ghinion-in-61-de-secunde-video_78374.html ...
1
EUR
4.7524
RON
16 Oct
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H