Ghinioanele se țin lanț de Irinel Columbeanu! Fostul afacerist are noi probleme cu legea

Irinel Columbeanu are din nou probleme cu legea. Chiar dacă a pierdut vila de la Izvorani, nu a scăpat de probleme.

14 sept. 2023, 11:16
Ghinioanele se țin lanț de Irinel Columbeanu! Fostul afacerist are noi probleme cu legea

Cu ce necazuri se confruntă afaceristul

Ultimii ani nu au fost deloc blânzi cu Irinel Columbeanu, care se confruntă și în prezent cu diverse probleme . Acesta a fost dat în judecată de un furnizor de energie electrică , pentru că nu plătise facturile pentru vila de la Izvorani , chiar dacă aceasta a fost distrusă într-un incendiu.

Citește și De la prinț la cerșetor, declinul unuia dintre cei mai bogați oameni din România! Cine l-a adus la sapă de lemn pe Irinel Columbeanu. „Cred că l-am deranjat foarte tare”

„Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți. Sincer de-abia așteptam să fi avut ocazia să întreb în fața instanței partea reclamantă pe ce documente s-or fi bazat ca să mă cheme în judecată câtă vreme locuința care reprezintă punctul de consum de la adresa str. Jandarmeriei nr. 8, sat Izvorani, comuna Ciolpani, jud. Ilfov nu mai este demult locuită, deci nu mai are cine să consume, situație de notorietate publică de la incendiul total ce a avut loc acolo în ultimul weekend din 2020, amplu relatat și mai ales câtă vreme eu nu mai sunt demult proprietar acolo – aspect despre care eu am informat partea reclamantă solicitându-i în scris schimbarea contractului de furnizare energie electrică de pe numele meu….” a declarat Irinel Columbeanu la acel moment

Această situație a fost rezolvată ulterior, dar se pare că fostul afacerist a fost nevoit să își vândă bunurile rămase din fosta avere, mai exact mașinile, pentru a-și achita datoriile.

Irinel Columbeanu deținea o fabrică care a intrat în faliment în 2022, dar în continuare îi creează probleme, deoarece numele fostului afacerist apare într-un dosar ajuns în instanța.

În ce calitate va apărea Irinel Columbeanu în fața instanței ?

De creditor. Iar conform ultimelor informații, în urmă cu trei luni de zile, acestuia i-a fost respinsă cererea de “validare poprire” ca neîntemeiată.

Citește și Ce s-a ales de fostul conac al lui Irinel Columbeanu, evaluat la 4 milioane de euro. Cum ar putea Irinel să-şi recupereze proprietatea

“Solutia pe scurt: Respinge cererea de validare a popririi, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 06.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, arată spynews.ro

Chiar dacă fostul afacerist a avut câștig de cauză, acesta le este dator persoanelor cu care este în proces. Ulterior, acestea au făcut contestație la decizia instanței.