Ghinioanele se ţin lanţ de NICOLAS SARKOZY: Vezi ce i s-a mai întâmplat VIDEO

NICOLAS SARKOZY a rămas blocat timp de 20 de minute în lift, chiar înainte să se prezinte în faţa judecătorilor pentru a le da explicaţii într-un dosar în care este acuzat, în principal, de trafic de influenţă.

03 iul. 2014, 08:26
Ghinioanele se ţin lanţ de NICOLAS SARKOZY: Vezi ce i s-a mai întâmplat VIDEO

NICOLAS SARKOZY are ghinion în lanţ pentru fostul preşedinte Nicolas Sarkozy, care a întârziat cel puţin 20 de minute de la şedinţa de judecată, la tribunal, unde a fost convocat la ora 2:00 dimineaţa şi a rămas blocat în liftul tribunalului, mai bine de 20 de minute, împreună cu poliţiştii care îl escortau la audieri. El a fost scos doar cu ajutorul pompierilor .

Atât în faţa judecătorilor, cât şi a publicului larg, fostul preşedinte al Franţei susţine sus şi tare că acuzaţiile ce i se aduc nu sunt adevărate şi că este vorba, în realitate, de un dosar instrumentat politic. „Vreau să le spun celor care ne văd sau ne ascultă că nu le-am trădat niciodată încrederea. Nu am comis niciodată nicio faptă contrară principiilor republicane sau statului de drept”, a încercat fostul lider de la palatul Elysee să dea asigurări că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate, potrivit România TV.

Citeşte şi Ce riscă NICOLAS SARKOZY după ce a fost acuzat de TRAFIC de INFLUENŢĂ şi CORUPŢIE

În acelaşi interviu, Nicolas Sarkozy a denunţat sistemul de justiţie din Franţa: „Am considerat că situaţia este destul de gravă, aşa că am spus poporului francez că acum a fost vorba despre instrumentarea politică a unei părţi a justiţiei. Aceste acuzaţii sunt groteşti.”

NICOLAS SARKOZY a acuzat-o pe una dintre judecătoare că este părtinitoare şi a subliniat că ea face parte din Sindicatul Magistraturii, considerat de stânga. „Există o dorinţă de a mă umili prin convocarea mea sub statutul de reţinut, care nu este un statut normal”, a mai spus fostul preşedinte francez care este inculpat pentru trafic de influenţă şi obţinerea de informaţii prin încălcarea secretului profesional.