Ghinion de Sf. Dumitru. A vrut să facă o plăcintă gigantică, dar hoţii nu i-au lăsat nici de-o gogoaşă

O femeie din Botoşani a fost prădată în Bucureşti de hoţii care i-au furat maşina încărcată cu marfă. Potrivit România TV, ea a venit în Capitală ca să participe în acest weekend la un târg de Sfântul Dumitru şi intenţiona să facă o plăcintă gigantică. Jaful a durat 7 secunde.

25 oct. 2013, 06:08
Ghinion de Sf. Dumitru. A vrut să facă o plăcintă gigantică, dar hoţii nu i-au lăsat nici de-o gogoaşă

Doamna Gabriela este o patiseră de renume din Botoşani. De peste trei ani, femeia vine în Capitală şi îşi expune produsele tradiţionale în cadrul târgurilor de profil.

Miercuri noapte, maşina încărcată cu marfa i-a fost furată chiar din faţa apartamentului pe care îl închiriase în zona Baicului din sectorul 2. „Aveam în maşină marfa, utilajele necesare realizării evenimentului şi materia primă. O maşină de trei tone. Valoarea este de peste un miliard de lei vechi, aproape 1,5 miliarde„, a povestit femeia pentru România TV. Şoferul femeii a spus că a ajuns cu maşina puţin după miezul nopţii şi a parcat în locul unde o ţine de câteva luni.

Momentul jafului se pare că fost surprins de o cameră de supraveghere montată la unul dintre balcoane. Poliţiştii i-au spus femeii că, potrivit imaginilor suprinse, furtul a durat şapte secunde.

Citeşte şi Ce mai fură românii din străinătate: Tesco se plânge că-i dispar lamele de ras şi guma de mestecat