Ghinion de Sf. Dumitru. A vrut să facă o plăcintă gigantică, dar hoţii nu i-au lăsat nici de-o gogoaşă

Publicat: Vineri, 25 Octombrie 2013 09:08 // Actualizat: Vineri, 25 Octombrie 2013 09:55 // Sursa: romaniatv.net

O femeie din Botoşani a fost prădată în Bucureşti de hoţii care i-au furat maşina încărcată cu marfă. Potrivit România TV, ea a venit în Capitală ca să participe în acest weekend la un târg de Sfântul Dumitru şi intenţiona să facă o plăcintă gigantică. Jaful a durat 7 secunde.

Doamna Gabriela este o patiseră de renume din Botoşani. De peste trei ani, femeia vine în Capitală şi îşi expune produsele tradiţionale în cadrul târgurilor de profil.

Miercuri noapte, maşina încărcată cu marfa i-a fost furată chiar din faţa apartamentului pe care îl închiriase în zona Baicului din sectorul 2. "Aveam în maşină marfa, utilajele necesare realizării evenimentului şi materia primă. O maşină de trei tone. Valoarea este de peste un miliard de lei vechi, aproape 1,5 miliarde", a povestit femeia pentru România TV. Şoferul femeii a spus că a ajuns cu maşina puţin după miezul nopţii şi a parcat în locul unde o ţine de câteva luni.

Momentul jafului se pare că fost surprins de o cameră de supraveghere montată la unul dintre balcoane. Poliţiştii i-au spus femeii că, potrivit imaginilor suprinse, furtul a durat şapte secunde.

Citeşte şi Ce mai fură românii din străinătate: Tesco se plânge că-i dispar lamele de ras şi guma de mestecat

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 oct 09:13
...fost prădată în Bucureşti de hoţii care i-au furat maşina încărcată cu marfa. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H