Ghinion pentru un bărbat cu mandat de arestare. A fost prins de jandarmi pentru că nu purta mască de protecție

Un bărbat pe numele căruia există un mandat de arestare preventivă a fost prins de jandarmii din Capitală pentru că nu purta mască de protecţie. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, în jurul orei 12:00.

06 dec. 2020, 16:37
Ghinion pentru un bărbat cu mandat de arestare. A fost prins de jandarmi pentru că nu purta mască de protecție

Ghinion pentru un bărbat cu mandat de arestare. Acesta a fost văzut pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei şi verificat de jandarmi, care au descoperit că pe numele acestuia există un mandat de arestare pentru furt, conform Mediafax.

Citește și: Un bărbat a fost amendat după ce s-a fotografiat fără mască de protecție. Cum a scăpat de sancțiune

Incidentul s-a petrecut astăzi, 6 decembrie, pe o stradă din Sectorul 5. Conform jandarmilor, în jurul orei 12:00, o patrulă de jandarmerie a observat un bărbat care nu purta mască de protecție sanitară conform prevederilor legale în vigoare.

Ghinion pentru un bărbat cu mandat de arestare. Acesta a fost oprit de jandarmi, care i-au verificat datele de identificare. În urma verificării a reieșit că acesta era căutat de oamenii legii din luna noiembrie. Pe numele acestuia exista un mandat de arestare preventivă pentru săvărșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Un bărbat din Slatina a fost arestat. Nu purta masca de protecție și a agresat un polițist

Un bărbat din Slatina a fost oprit de oamenii legii pentru că nu purta mască de protecție a fost arestat după ce a agresat un polițist. Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Oamenii legi l-au reținut inițial pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. O patrulă din cadrul municipiului Slatina s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Libertății, din localitate, un bărbat nu purta masca de protecție.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia, conform olt-alert.ro.

„În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovească polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.