Ghinion pentru un proaspăt şofer din Gorj. Mania vitezei l-a lăsat fără permis a doua zi după ce l-a obţinut

Ghinion pentru un proaspăt şofer din Gorj. Un bărbat de 29 de ani, care a obţinut permisul de conducere marţi a rămas fără el miercuri, după ce a fost prins conducând cu viteză de 109 km/oră într-o zonă în care limita era de 50 de km/oră.

11 aug. 2021, 22:32
Ghinion pentru un proaspăt şofer din Gorj. Mania vitezei l-a lăsat fără permis a doua zi după ce l-a obţinut
Ghinion pentru un proaspăt şofer din Gorj

Ghinion pentru un proaspăt şofer din Gorj. Potrivit Poliţiei, tânărul de 29 de ani, din Godineşti, a fost depistat când conducea un autoturism pe raza localităţii Teleşti, cu o viteza de 109 km/h, pe un tronson de drum unde limita maximă legală admisă este de 50 km/h.

Ghinion pentru un proaspăt şofer din Gorj

Acesta era proaspăt posesor al permisului de conducerede marţi, 10 august, potrivit Mediafax.

De asemenea, poliţiştii au mai depistat un alt tânăr de 18 ani, care se deplasa cu o viteza de 119 km/h pe raza localităţii Corneşti.

Celor doi le-a fost ridicat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 zile şi au fost sancţionaţi contravenţional cu peste 2.600 lei în total.

Citeşte şi: Un şofer din Republica Moldova, prins cu PET-ul de bere la volan. Explicaţia bărbatului a devenit virală

Campania „Vedere din spital”, demarată de Poliţia Română

Campania „Vedere din spital” a fost demarată de Poliţia Română, amplasând un pat de spital la o benzinărie de lângă Autostrada Soarelui. Această iniţiativă este a atrage atenţia şoferilor asupra riscurilor la care se expun atunci când „calcă prea tare pedala de accelerație”.

Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 10 august 2021 – 30 septemare.mbrie 2021. În cadrul acesteia, Poliția Rutieră va realiza acțiuni punctuale, astfel încât cetățenii să conștientizeze care sunt riscurile la care se expun atunci când nu păstrează distanța, nu adaptează viteza de deplasare la condițiile de drum și mai ales, nu respectă limita de viteză.

Printre acțiuni se numără  distribuirea de flyere, difuzarea la nivel național a unui spot radio, postări pe rețele de socializare și plasări de anunțuri „false” pe site-uri de cazare, respectiv oferte foarte bune care, după accesare, fac trimitere către site-ul www.vederedinspital.ro. (Citeşte AICI mai multe detalii)