Ghinion teribil. Un Lamborghini Huracan a fost făcut praf la doar 20 de minute după ce a fost cumpărat FOTO

Potrivit autorităților de trafic din West Yorkshire (Marea Britanie), un Lamborghini Huracan a suferit o defecțiune mecanică la scurtă vreme după ce a ieşit din showroom și, după ce a stat o vreme nemișcat pe şosea, a fost lovit în spate de un alt vehicul.

25 iun. 2020, 17:36

Maşina, un Lamborghini Huracán Perfomante Spyder a fost lovită puternic în spate la doar 20 de minute de la ieșirea din magazin, potrivit poliției britanice din West Yorkshire. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, 24 iunie, după ce mașina a părăsit showroom-ul. Ea a suferit o defecțiune mecanică și, după ce s-a oprit, a fost lovită în spate de o autoutilitară.

Citeşte şi Prezentator Top Gear, accident cu un Lamborghini Diablo, de 280.000 de euro. Vedeta a fost la un pas de moarte

Potrivit BBC, șoferul vehiculului care a lovit bolidul de lux a suferit răni la cap, însă niciunul dintre conducătorii auto nu se află în stare gravă.

Versiunea specială a Huracán, Perfomante are un motor de 5,2 V10 cu o capacitate de 640 cai putere. Potrivit presei britanice, modelul este evaluat la 200.000 de lire sterline și nu există informații dacă ar fi fost nou sau second-hand.