GHINIONISTA. A vrut să se mărite de 2 ori. O dată a lovit-o un camion, a doua oară a fost diagnosticată cu cancer

Mary Strutt, o profesoara de 25 de ani originara din Scotia a incercat, in zadar, de doua ori sa se marite cu logodnicul sau, dar de fiecare data s-a intamplat cate o tragedie care a facut-o sa amane evenimentul. Acum, spera sa ii reuseasca.

25 apr. 2016, 11:13
GHINIONISTA. A vrut să se mărite de 2 ori. O dată a lovit-o un camion, a doua oară a fost diagnosticată cu cancer

In 2012, in toiul pregatirilor pentru nunta, Mary a fost lovita de un camion, in timp ce mergea pe bicileta la serviciu, in Milano, scrie stirileprotv.ro. Tanara a suferit multiple fracturi la sold si vertebre si o fisura de intestin.

Citeşte şi La ce sfânt să te rogi, în funcţie de ce probleme ai în viaţă

Logodnicul sau, Daniele Gelfi, a renuntat la job pentru a putea avea grija de ea, iar toti banii stransi pentru nunta au fost cheltuiti pe spitalizare si tratamente medicale.

Cand in sfarsit s-a recuperat si a inceput sa viseze din nou la nunta, in februarie anul trecut a fost diagnosticata cu cancer la san. Din fericire boala a fost diagnosticata timpuriu si este acum in regresie.

Mary spera ca a treia oara sa fie cu noroc si in iunie anul viitor sa se casatoreasca in sfarsit cu Daniele, intr-un décor de basm, pe colina Bergamo, din apropiere de Milano. 

„Imi doresc doar sa fiu cat se poate de sanatoasa si sa am o viata frumoasa.” a marturisit Mary.