Ghinionul se ține scai de aceste zodii. Nativii din aceste semne zodiacale vor fi afectați din plin de Soarele care tranzitează zodia Pești

Soarele a intrat recent în zodia Pești, așadar trebuie să ne așteptăm la o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere emoțional. Mai mult de atât, în această perioadă au loc mai multe evenimente astologice cu impact uriaș asupra tuturor zodiilor. Iată care sunt nativii care sunt cel mai afectați de pozițiile planetelor.

01 mart. 2023, 23:17
Ghinionul se ține scai de aceste zodii. Nativii din aceste semne zodiacale vor fi afectați din plin de Soarele care tranzitează zodia Pești

Care sunt nativii care vor avea o perioadă extrem de dificilă în următoarele zile? Tranziția Soarelui în zodia Pești poate să fie pe cât de psihedelică, pe atât de stresantă pentru mai mulți nativi. Acesta este un semn dual, mutabil și, deși este de apă, are o putere uimitoare. Nu degeba se spune că Peștii pot fi reprezentați pe de-o parte de o apă liniștită, dar  pe de altă parte și de cel mai puternic tsunami. În această perioadă, majoritatea nativilor ar trebui să se aștepte ca tot felul de sentimente, pe care încercau să le reprime, să iasă la suprafață.

Citește și: Zodiac chinezesc 2 martie 2023. Înţelepţii Orientului au sfaturi pentru fiecare zodie

Acest lucru nu ar trebui să îi sperie pe nativi, doarece acest moment este cât se poate de purificator, iar viața lor s-ar putea modifica în bine, dacă reușesc să se lase purtați de „valurile” pe care energia Peștilor le generează. Există totuși nativi care vor fi afectați de acestă energie puternică, iar următoarea perioadă s-ar putea să îi destabilizeze semnificativ.  Singurul mod prin care pot evita o serie de emoții extrem de negative este să înțeleagă, chiar din prima clipă, faptul că este cazul să închidă capitolele vieții care nu mai contribuie la creșterea lor spirituală.

Simultan, Saturn și Pluto își încheie călătoria prin semnele lor zodiacale actuale, ceea ce spune multe despre motivul pentru care pare că energia este extrem de întunecată în acest moment. Tranzitele lor lente și grele sunt responsabile pentru influențarea dinamicii unei întregi generații. Pe 2 martie, Mercur se întâlnește cu Saturn în Vărsător, ceea ce ar putea duce la dorința de a verifica realitatea.

Iată care sunt nativii care vor avea de suferit în următoarea perioadă

Taur

Nativii Taur trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a încheia un capitol, a termina o eră din viața lor care nu le mai servește. Ei trebuie să se detașeze de o energie care îi încarcă emoțional. Această energie le poate trezi amintiri neplăcute legate de trecutul lor, tocmai din acest motiv ar trebui să reușească să pună definitiv lacătul „pe această ușă”.

Mercur își va uni forțele cu Saturn în casa a 10-a, pe 2 martie, ceea ce ar putea să îi pună pe Tauri față în față cu o conversație importantă cu un superior. Poate să fie vorba de o oportunitate pentru nativi de a pune în mișcare un proiect profesional. Dorința de a se răzvrăti este s-ar putea manifesta pe 4 martie, când luna se ciocnește cu Uranus. Aceștia simt puternic dorința de libertate.

Scorpionul

În această perioadă nativii se confruntă cu o stare de melancoli e acută. Scorpionii sunt măcinați de o mulțime de gânduri, datorită lunii din Gemeni. Aceasta va tranzita cea de-a opta casă a intimității, a resurselor comune și a schimbului spiritual.Scorpionii ar putea să fie preocupați de relațiile personale, sau poate de o persoană semnificativă În cele din urmă, Mercur se va combina cu comandantul Saturn în a patra casă, cea a casei, a problemelor de familie și a fundamentelor emoțional. Scorpionii se vor simți restricționați sau limitați atunci când vine vorba de sentimentul de securitate al nativilor. Totuși, spre finalul acestie perioade, nativii vor reuși să renască întocmai ca pasărea Pheonix.

Alte articole: Horoscop 2 martie 2023. Zodiile care fac o „gălăgie” de bani joi, după extragerile Loto