Ghiţă Ciobanu riscă să se ducă la puşcărie. De ce se face vinovat cel mai vestit cioban al ţării FOTO

Ghiţă Ciobanul este unul dintre cele mai populare personaje din reclamele româneşti. Campania firmei Vodafone, începută în 2013, l-a transformat pe oier în vedetă şi a adus numeroase premii atât companiei de telefonie mobilă, cât şi firmei de publicitate care a realizat-o. Însă Ghiţă Ciobanu a avut parte de multe probleme în utlimul an: magazinul din Bucureşti a fost închis, si s-a procopsit cu un dosar penal.

27 iun. 2016, 09:07
Ghiţă Ciobanu riscă să se ducă la puşcărie. De ce se face vinovat cel mai vestit cioban al ţării FOTO

Ghiţă Ciobanul, pe numele real Gheorghe Dănuleţiu, a devenit faimos în 2013, când Vodafone a început campania care îl avea drept personaj principal, scrie fanatik.ro. Născut în comuna Jina, din Sibiu, el a ajuns în reclamă după ce un prieten l-a recomandat casei de producţie. Ideea întregii campanii era că oamenii vor avea semnal bun pe Internet chiar şi în locuri precum stâna unde se afla Ghiţă.

Citeşte şi Ciobanul piroman. Cum s-a răzbunat un român pe patronul care nu l-a plătit

Campania a avut atât de mult succes, încât Ghiţă a devenit faimos în mediul online şi peste o jumătate de milioan de internauţi s-au declarat fani ai ciobanului pe Facebook.

Popularitatea l-a determinat pe cioban să îşi deschidă un magazin alimentar în Bucureşti, în Piaţa Progresul, una dintre cele mai mari din capitală. Acolo, el a vândut slănină, caş, cârnaţi şi ale bunătăţi.
Magazinul din Bucureşti nu a mers la fel de bine pe cât se aştepta. Ghiţă a fost nevoit să renunţe la el la începutul lui 2015. „Nu-l mai am pe cel din Bucureşti, l-am închis, nu a fost acolo aşa vad bun şi era foarte greu şi cu animalele şi cu magazinul, era prea multă muncă şi câştig cam puţin”, a spus Ghiţă. Tot atunci, el a recunoscut că oaspeţii la stână nu mai sunt atât de mulţi ca în 2013, deşi lumea încă îl recunoaşte pe stradă.

Citeşte şi URZEALA TRONURILOR. Unde vezi GRATIS şi LEGAL pe Internet episodul 1 din sezonul 6 VIDEO

În ciuda faptului că ciobanul a realizat o nouă reclamă cu Vodafone, în care se compară cu personajul Jon Snow, din „Urzeala Tronurilor” şi a făcut o serie de documentare cu Carbal, problemele pare a se ţine scai de Ghiţă. A fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină neînmatriculată şi s-a ales cu dosar penal.