Ghiţă Ciobanul, declaraţie de antreprenor: „Important este să-ţi valorifici imaginea”

După ce campaniile publicitare în care a fost implicat au devenit virale, Ghiţă Ciobanul a hotărât să profite de celebritate şi să aducă brânza din Jina pe mesele bucureştenilor. O vinde chiar el, împreună cu sora, cumnatul şi "un tovarăş" într-un mic magazin din Piaţa Progresul.

18 dec. 2013, 12:34
Ghiţă Ciobanul, declaraţie de antreprenor: „Important este să-ţi valorifici imaginea”

„Nu vreţi un pahar cu ţuică?” ne-a invitat la masă Gheorghe Dănuleţiu, alias „Ghiţă Ciobanul”, în stilul ospitalier cu care ne-a obişnuit în campaniile publicitare care l-au făcut celebru, scrie businessmagazin.ro. De data aceasta, nu a trebuit să mergem până în „vârfu’ muntelui” din Jina pentru a-l întâlni pe Ghiţă. De o săptămână, îşi petrece tot mai mult timp în Capitală, unde se ocupă de magazinul inaugurat săptămâna trecută în cadrul Pieţei Progresul. Ghiţă vinde acolo produse din lapte, rezultatul celor 1.000 de oi pe care le are, dar şi ale altor 1.000 ale lui „cumnatu'”,  şi 700 ale unui „tovarăş”.

Ghiţă vinde produse lactate, dar şi din carne de vită sau porc: un kilogram de caş costă 23 de lei, un kilogram de caş afumat, 27, salamul de vită – 35 de lei, ceafa de porc – 31 de lei, cârnaţii afumaţi -37, iar lista continuă cu alte specialităţi realizate de familia ciobanului.

„Câştigul din reclame nu e atât de important. Important este să ştii să te foloseşti de imaginea pe care ţi-o faci, să ştii să profiţi de lucrul asta. Nu înseamnă doar o grămadă de bani. Şi cât îmi permite contractul vreau să încerc să profit de acest avantaj. Sunt oameni care vin doar să mă vadă, chiar îmi cer şi autografe. Alţii vin ca să vadă dacă avem clienţi. Fac poze cu oamenii şi mă bucur că vin la noi.  Am tăiat zece porci şi o să continuăm şi cu brânza şi cu mezelurile, o să aducem mai multe feluri de carne. Deocamdată mai investim. Nu ştim cât am vândut până acum, pentru că nu ne-am făcut nici un calcul. Merg înainte nu contează ce o să se întâmple.”, a mai spus Ghiţă, care dă semne că se pricepe şi la marketing. 

Vezi unde este poziţionat magazinul aici.