Ghiţă Ciobanul, reacţie uluitoare după ce presa a scris că a luat bacalaureatul după 7 ani

Miercuri, cam în toată presa, s-a scris că Ghiţă şi-a luat anul acesta Bacalaureatul din a şaptea încercare. Doar că, vestitul cioban din reclamele la telefonie mobilă spune că ultima şcoală pe care a terminat-o a fost una de meserii, acum 11 ani, şi nu ştie nimic de niciun examen de bacalaureat.

13 iul. 2016, 17:21
Ghiţă Ciobanul, reacţie uluitoare după ce presa a scris că a luat bacalaureatul după 7 ani

Ştirea că ciobanul Ghiţă şi-a luat Bacul din a şaptea încercare a făcut miercuri înconjurul presei naţionale, doar că nimic nu a fost oficila. Multe dintre ştiri au conţinut print screen-uri după portalul care afişează rezultatele la Bacalaureat, cu notele obţinute de Constantin Dănuleţiu. Doar că pe Ghiţă, în buletin, nu-l cheamă Constantin, ci Gheorghe.

Un simplu telefon la liceul unde învaţă elevul respectiv vine cu completări suplimentare: Constantin Dănuleţiu a terminat anul ăsta clasa a XII-a, la zi, nu are cum să fie aceeaşi persoană. Dacă dădeau a şaptea oară examen, apărea ca fiind din promoţiile anterioare.

Contactat telefonic de adevarul.ro, Ghiţă a început să râdă în hohote spunând că nu ştie nimic de niciun Bac, şi că n-a făcut nici liceul. „Am făcut numai o şcoală de meserii, şi aia cum 11 ani”, explică baciul, care astăzi are 31 de ani. „Păi cum, Ghiţă, că scrie toată presa”. „Intru şi eu acum, să văd, dar la câte scrie presa despre mine…”