Gheorghe Hagi, INTERZIS la meciul Ungaria-România

FIFA i-a interzis lui Gheorghe Hagi prezenţa la meciul Ungaria-România pentru că nu este oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Cu toate acestea, maghiarii au găsit o soluţie care să-i permită "Regelui" să fie prezent în tribune vineri seară. L-au acreditat ca ziarist.

22 mart. 2013, 07:31
Gheorghe Hagi, INTERZIS la meciul Ungaria-România

„Regele” a primit o veste proastă: nu este oficial FRF şi FIFA şi nu i sa aprobat prezenţa pe stadion, la Meciul România Ungaria. Totuşi, în semn de apreciere pentru Hagi, gazdele s-au gândit să-l coopteze pe fostul fotbalist în echipa analiştilor postului de televiziune maghiar M1.

Partida dintre Ungaria şi România a iscat însă şi alte scandaluri. Spiritele s-au inflamat zilele trecute când, în timpul unui meci, fanii rapidişti au ars drapelul Ungariei. Gestul rapidiştilor nu a rămas însă necriticat.

„Mi-am exprimat dezaprobarea pt arderea steagului. Sper că extremiştii şi tembelii, că vreau să folosesc la adresa loracest termen, din ambele tabere, care cred că dîm foc la steaguri şi că ţipăm jos…., să reprezinte o minoritate importantă” a spus la România TV, premierul Victor Ponta.

Dacă giuleştenii spun că este un incident izolat, maghiarii au făcut un protest la FIFA.

Meciul Ungaria-România se va disputa cu porţile închise din cauza scandărilor antisemite ale suporterilor maghiari la partida de anul trecut cu Israel.