Giani Kiriță a cedat! Fostul dinamovist a făcut atac de panică şi nu a mai putut continua în emisiune: „Am zis că mor”

Giani Kiriță este unul dintre cei cunoscuți concurenți de la Exatlon. Liderul Faimoșilor pare a fi neînfricat, astfel că nu multă lume știe un secret legat de o mare fobie a sa.

08 apr. 2018, 07:03
Giani Kiriță a cedat! Fostul dinamovist a făcut atac de panică şi nu a mai putut continua în emisiune: „Am zis că mor”

Giani Kiriţă este favorit să câştige Exatlon, dar are şi slăbiciuni. Această teamă a fostului fotbalist a putut fi văzută la TV, dar la Fort Boyard. Atunci, Kiriță a cedat în timpul unei probe și a cerut să fie scos din încăperea în care se afla. El a trebuit să treacă printr-un tunel inundat cu apă și să facă câteva scufundări pentru a culege un indiciu.

Fiind claustrofob, Kiriță a făcut un atac de panică și nu a mai putut să continue. El a cerut să fie scos de urgență de acolo, iar după ce s-a eliberat s-a întins pe pământ și a spus că a văzut moartea cu ochii.

„Am simțit că mor. Frate, nu vezi nimic, totul e tulbure și în momentul în care am simțit cușca aia și am văzut că am puțin aer, atunci gata, am zis că mor.

Mi-am văzut moartea cu ochii. Cușca mi se parea foarte mică, spații închise… mai ales că eu sunt și claustrofob. Am vrut să-mi înfrâng și asta, vă dau cuvântul meu de onoare, dar nu se poate”, a spus Kiriţă.