EXATLON ROMANIA 25 FEBRUARIE. Giani Kiriţă a ajuns la capătul puterilor. Nu mai face faţă. „Ăştia sunteţi. Sunt mai buni ca voi”

Giani Kiriță a făcut o criză de nervi după ce Războinicii au pierdut din nou meciul pentru vilă și a răbufnit imediat după joc.

25 feb. 2019, 12:18
EXATLON ROMANIA 25 FEBRUARIE. Giani Kiriţă a ajuns la capătul puterilor. Nu mai face faţă. „Ăştia sunteţi. Sunt mai buni ca voi”

Antrenorul concurenților din echipa Războinicilor nu și-a mai putut controla nervii când a văzut că au pierdut jocul pentru vilă și a răbufnit, scrie kanald.ro.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA 23 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D: Scandal în lupta pentru hotel, s-au aruncat cuvinte grele

„Înseamnă că cer de la unii prea mult. Dacă nu suntem în stare, înseamnă că ăștia sunteți. Înseamnă că oamenii ăștia sunt mai buni ca voi. Cum vă reveniți? De cinci zile pierdem. Ce vreți să vă dea, zaruri? Ne numim Războinici! Păi nu suntem Războinici!”, a spus Giani Kiriță, după meciul pentru vilă.

Clipe de panică în echipa Faimoșilor

Duelul dintre Faimoși și Războinici a făcut încă o victimă. Noua concurentă din echipa roșie, Mirela, a leșinat pur și simplu pe traseu. A fost nevoie de intervenția medicilor. Aceasta și-a revenit ulterior, dar spaima pe care a experimentat-o a marcat-o profund.

Deşi a fost destul de evident că Mirela nu mai era deloc în apele ei, în cele din urmă decizia ei şi a producătorilor a fost ca ea să continue competiţia şi în viitor. Colegul său, Costin Gheorghe a sfătuit-o să ia o pauză şi să se gândească bine dacă mai doreşte să concureze în etapa următoare, ţinând cont de acest eveniment neplăcut. Tânăra a mărturisit că este bine acum, dar că într-adevăr s-a panicat destul de tare după acest moment care a şocat pe toată lumea.