Giani Kiriţă a provocat un SCANDAL MONSTRU la EXATLON. Fanii emisiunii cer ca fostul fotbalist să fie ELIMINAT

S-a lăsat cu scandal la Exatlon, după ce Faimoșii au pierdut casa în înfruntarea de sâmbătă contra Războinicilor.

26 mart. 2018, 07:56
Giani Kiriţă a provocat un SCANDAL MONSTRU la EXATLON. Fanii emisiunii cer ca fostul fotbalist să fie ELIMINAT

Războinicii au profitat de noua regulă care le permite să își aleagă orice jucător din echipa adversă. Jucătorii slabi nu mai pot fi ținuți, astfel,  pe tușă pentru a conserva șansele unei echipe la victorie. Imediat după eșec, Faimoșii i-au acuzat pe Războinici că nu sunt bărbați, iar în ziua de duminică aceștia au continuat atacurile la adresa adversarilor. S-a lăsat cu jigniri și intimidări din partea celor în roșu, Giani Kiriță fiind cel care dădea tonul.

EXATLON ROMANIA: Roxana, săruturi pătimaşe în piscină cu o cunoscută vedetă de la noi

Fanii emisiunii au taxat dur atitudinea celebrităților de la Exatlon, iar pe pagina de Facebook a emisiunii a început să circule o petiție prin care li se cere producătorilor să-l elimine pe Giani Kiriță din show.

„Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, in ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă”, se precizează în petiție.

De asemenea, tot pe contul de socializare, fanii au lăsat tot felul de comentarii negative pentru Giani Kiriță și Faimoși.