Giani Kiriţă, un nou scandal la Exatlon. „Pentru mine el nu e concurent, e o fetiţă!”

Giani Kiriță, antrenorul "Faimoșilor" în sezonul doi al emisiunii Exatlon, l-a atact dur pe Silviu, ultimul eliminat din echipa roșie.

20 nov. 2018, 07:02
Giani Kiriţă, un nou scandal la Exatlon. „Pentru mine el nu e concurent, e o fetiţă!”

Giani Kiriță spune că Silviu nu avea ce să caute la Exatlon, pentru simplul fapt că i-a fost frică să se arunce de pe tobogan.

Bombă la EXATLON! Da, au făcut-o în văzul tuturor! Detalii INCENDIARE

„A fost şi va rămâne pe viaţă concurentul pe care nu mi l-am dorit niciodată şi nu mi l-aş mai dori în nici un concurs de genul ăsta. Pentru că băiatul ăsta a venit de acasă, deşi a avut un sezon în faţă, total nepregătit. După vreo două săptămâni i-am zis că n-are nici o treabă cu Exatlonul, a început să şi mintă, să spună că m-am luat de el. Şi după asta a venit şi celebra fază când să sară de pe tobogan.

El, pentru mine, nici măcar concurent Exatlon nu e, este o fetiţă! Nu ştiu de ce a venit băiatul ăsta! V-am spus, Exatlon este un concurs foarte dur, un concurs în care se şlefuiesc caracterele. Am încercat să-i explic ce înseamnă Exatlon atât pe trasee, cât şi în viaţa de grup. N-a înţeles absolut nimic! Culmea tupeului, are boala asta de a vorbi ceea ce nu trebuie. El a venit o lună de zile, a luat două puncte trase de păr după care n-a fost în stare să sară de pe un tobogan de 5 metri pe care un copil de 5 ani e fericit dacă îl arunci.

Oameni ca el ajung în Exatlon, fac de râs Exatlonul şi pe urmă au tupeul să dea vina pe mine, de exemplu. Că eu îmi asum, n-am nici un fel de problemă! Oameni buni, n-ai cum să faci aşa ceva niciodată! Dacă în primul sezon, mama mă vedea la televizor că făceam două puncte şi nu săream de pe tobogan – cum o cunosc pe mama – dădea telefon şi spunea: băiatul meu, vino acasă că te faci de râs pe tine şi faci şi familia noastră de râs”, a declarat Giani Kiriță.