Gianluca Vialli, în stare gravă după ce cancerul i-a recidivat. Mama legendarului fotbalist a venit de urgență la spital

Gianluca Vialli (57 de ani), fostul mare internaţional italian, este internat în stare gravă într-un spital din Londra, din cauza unui cancer pancreatic. Mama sa, Maria Teresa, a ajuns de urgenţă în capitala Angliei, semn că lucrurile sunt foarte grave!

20 dec. 2022, 19:44
Gianluca Vialli, în stare gravă după ce cancerul i-a recidivat. Mama legendarului fotbalist a venit de urgență la spital
Gianluca Vialli, în stare gravă după ce cancerul i-a recidivat

Gianluca Vialli, în stare gravă după ce cancerul i-a recidivat. Gianluca Vialli a fost internat la o clinică din Londra, iar starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele 24 de ore. Maria Teresa, mama fostului fotbalist, în vârstă de 87 de ani, a fost adusă de urgență la spitalul unde este internat fiul ei, scrie The Sun.

Gianluca Vialli a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2017. Cu toate acestea, în anul 2020, anunța plin de speranțe că se simte foarte bine și că a câștigat lupta cu teribila boală. În decembrie 2021, Vialli a transmis că înfruntă cancerul pentru a doua oară.

Citeşte şi: Fost coleg cu Miodrag Belodedici, câştigător al Cupei Campionilor în 1990, cu Steaua Roşie Belgrad, Sinişa Mihajlovici s-a stins la 53 de ani

Gianluca Vialli este căsătorit cu Catheryn, o englezoacă alături de care are două fiice, Olivia și Sofia, care i-au fost alături în acești ani grei.

Gianluca Vialli a jucat, în cariera sa, pentru Cremonense, Sampdoria, Juventus și Chelsea. A bifat și 59 de meciuri pentru prima reprezentativă a Italiei, pentru care a marcat 16 goluri. La sfârşitul carierei de fotbalist, a fost pentru scurt timp jucător-manager la Chelsea, apoi antrenor la Watford, înainte de a se alătura staff-ului Italiei, în 2019. În urmă cu doar câteva zile, şeful delegaţiei Italiei la ultimul Campionat European, unde a fost „secundul” lui Roberto Mancini, a anunţat că îşi suspendă angajamentele profesionale, pentru „a utiliza toate energiile mele psiho-fizice ca să-mi ajut corpul să depăşească această fază a bolii”.