Gica Craioveanu, oprit de Poliţie în Madrid. „Eu sunt o capriţă de munte, îmi place să ies!”

Gica Craioveanu rezistă cu greu în autoizolare. Aflat la Madrid, în epicentrul pandemiei de coronavirus din Spania, fostul internaţional român a vrut să iasă să alerge, dar a fost oprit de poliţişti.

18 mart. 2020, 13:52
Gica Craioveanu, oprit de Poliţie în Madrid. „Eu sunt o capriţă de munte, îmi place să ies!”

Gica Craioveanu se află la Madrid, acolo unde situaţia este mult mai gravă decât în România.

„Am vrut sa ies la alergat, m-a oprit Politia si m-a trimis acasa! Eu sunt o caprita de munte, imi place sa alerg, sa ies. Ma duc doar sa iau paine si urc imediat. Nu-mi place! Ce sa fac, sa mint? Vreau sa alerg, sa merg… E o situatie foarte grea, trebuie s-o acceptam. Asta e, mergem inainte. E un pic de panica, dar eu zic ca nu e asa grav cum pare. Am vorbit cu doctorul de la Getafe, sansele de a muri sunt mai mici decat la o gripa comuna”, a spus Gica Craioveanu la Pro X.

FRF a decis când se va relua LIGA 1. Cum se va juca în PLAY OFF şi în CUPA ROMÂNIEI

„În Spania e grav, sunt peste 10.000 de cazuri, sunt foarte mulți morți. Spania are niște condiții medicale excelente, e un sistem excelent aici, cred că e cel mai bun din Europa și poate chiar din lume. Oamenii nu mai ajung la spital pentru că acestea sunt foarte pline. Guvernul a acționat târziu în Spania, la fel și în Italia. În România, s-au mișcat repede, mă bucur. E foarte multă poliție aici, a intervenit și armata! Magazinele nu sunt aglomerate. Hârtie igienică nu găsești, în rest ai de toate, mâncare, lapte, carne… tot, tot!”, a mai spus Gică Craioveanu.

In Spania au fost anuntate pana acum 13.716 de cazuri de coronavirus, dintre are 1.890 doar miercuri, 18 martie, pana la ora 15:00. Tot miercuri au murit, in Spania, 65 de persoane, in total 598!