Gică Giurcă, cântărețul gorjean care s-a spânzurat, a murit pe patul de spital. Șansele lui de supraviețuire erau mici, fiind ținut în viață doar de aparate

Gică Giurcă, cântărețul în vârstă de 41 de ani, care s-a spânzurat, vineri, a murit pe patul de spital. Doar apararatele îl mai țineau în viață.

20 nov. 2023, 09:18
Gică Giurcă, cântărețul gorjean care s-a spânzurat, a murit pe patul de spital. Șansele lui de supraviețuire erau mici, fiind ținut în viață doar de aparate
Gică Giurcă, interpretul gorjean care a încercat să își ia zilele, a murit pe patul de spital

Gică Giurcă, interpretul în vârstă de 41 de ani, din Gorj, s-a stins pe patul de spital, duminică seara, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. În decursul zilei de vineri, 17 noiembrie,  a fost găsit spânzurat de creanga unui copac. Medicii nu i-au mai dat nicio șansă de revenire, acesta fiind adus la UPU doar cu puls. Cântărețul a fost resuscitat zeci de minute, atât în locul în care a fost găsit, cât și la UPU.

Citește și: Iubita cântăreţului gorjean Gică Giurcă rupe tăcerea, după ce acesta a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa: „Cu mine era pe live când a făcut ce-a făcut. Îmi spunea: sunt la pământ, nu pot să mai îndur”

Șansele sale de supraviețuire au fost mici, fiind ținut în viață doar de aparate. Deși familia a refuzat să fie deconectat de la aparate, Gică Giurcă a murit după două zile și jumătate. Mesajele de condoleanțe au împânzit rețelele sociale, bărbatul fiind un artist apreciat în rândul lăutarilor din Gorj. Acesta avea o relație ruptă de concubinaj, din care au rezultat două fiice. Fosta concubină spune că l-a iertat pe tatăl fiicelor sale, în aceste clipe grele.

Fiica lui Gică Giurcă a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. Aceasta a vorbit și despre mama artistului, care murise de curând.

„Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta. Ai vrut sa fi lângă Mamaia, dar nu te-ai gândit că Mamaia nu ar fi fost bucuroasă să te vadă așa, mult prea târziu ca să mai vezi cui îi pare rău și cui nu. Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea. Te iubesc și sper să ai grijă de mine așa cum ai făcut-o mereu”, a scris tânăra.

Citește și: Cântăreţul de muzică populară Gică Giurcă s-a spânzurat. Îndrăgitul interpret este intubat la Terapie Intensivă

În momentul în care a încercat să își încheie socotelile cu viața, bărbatul eraîn apel video cu iubita lui, și ea cântăreață de muzică populară. Aceasta a încercat să îl oprească să facă gestul necugetat, dar a fost prea târziu. Gică Giurcă și-a cerut scuze de la apropiați și prieteni și apropiați dacă le-a greșit cu ceva, într-un mesaj de adio postat pe pagina sa de socializare. Artistul era în depresie, după separarea de mama fiicelor sale, care l-ar fi obligat să părăsească căminul conjugal, după mai multe certuri.